Golden Naturals
Salie 5000 mg
60
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
87% of 100
_Golden Naturals Salie 5000 mg 60 caps GN-467-02

Salie 5000 mg

Golden Naturals
60
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
87% of 100
€ 20,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Salie 5000 mg biedt natuurlijke verlichting bij opvliegers

Als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om de uitdagende symptomen van de overgang te bestrijden, dan biedt dit salie-supplement een uitkomst. Verrijkt met een hoogwaardige doserings van 334 mg Salie-extract, gelijk aan 5000 mg salie, is dit product zorgvuldig samengesteld voor maximale werkzaamheid. Speciaal ontwikkeld om kenmerkende overgangsverschijnselen zoals opvliegers en overmatig (nachtelijk) transpireren te verlichten, biedt dit supplement een veilige en betrouwbare keuze die je gerust als aanvulling op je voeding kunt nemen. Voortbouwend op eeuwen van traditioneel gebruik en ondersteund door moderne wetenschappelijke studies, combineert dit salie-supplement het beste van beide werelden voor je welzijn.

  • Hoogwaardige doseringssterkte: Met een salie-extract van 334 mg dat gelijk staat aan 5000 mg salie, is dit supplement grondig geformuleerd voor een uitstekende werkzaamheid.
  • Specifiek voor de overgang: Ontwikkeld om hulp te bieden bij kenmerkende overgangssymptomen zoals opvliegers en overmatig (nachtelijk) transpireren.
  • Veilig en betrouwbaar: Veilig te combineren met medicatie en bij hormoongerelateerde kwesties, zodat je dit gerust als aanvulling op je voeding kan nemen.
  • Eeuwenoud en wetenschappelijk bewezen: Gebaseerd op traditioneel gebruik en gesteund door moderne wetenschappelijke studies.

Waar is salie goed voor?

Het woord ‘Salvia’ uit het Latijn, betekent redden of behouden. Echte salie, of Salvia officinalis, heeft een rijke geschiedenis van traditioneel gebruik. Van magische rituelen in het oude Rome tot het ondersteunen van vrouwen over de hele wereld, dit kruid is altijd gewaardeerd om zijn unieke voordelen.

Wat zijn opvliegers?

De overgang is een natuurlijke fase in het leven van elke vrouw, maar dat betekent niet dat de symptomen gemakkelijk zijn. Opvliegers zijn plotse, tijdelijke opwellingen van warmte die het gezicht en de bovenkant van het lichaam kunnen treffen. Dit wordt vaak veroorzaakt door de veranderende hormoonniveaus in je lichaam. Deze niveaus kunnen je thermoregulatie beïnvloeden, wat kan leiden tot opvliegers.

Hoe werkt salie tegen opvliegers?

  • Verlichting bij opvliegers: Salie bevat actieve bestanddelen die helpen bij het reguleren van de zweetklieren en het verminderen van opvliegers. Hiermee biedt het natuurlijke verlichting en een comfortabeler gevoel tijdens de overgang*.
  • Comfort en evenwicht: Salie helpt niet alleen bij het beheersen van fysieke symptomen, maar draagt ook bij aan een algemeen comfort en welzijn tijdens deze normale levensfase.
  • Verminderen van overmatig zweten: Naast opvliegers kan de overgang ook leiden tot overmatig (nachtelijk) zweten. Salie helpt bij het verminderen van deze symptomen door het reguleren van de zweetklieren.

Waarom een hoge dosering?

De kracht van Golden Naturals Salie 5000 mg ligt in de uitzonderlijke hoge dosering van het actieve ingrediënt. Deze hoge dosering zorgt voor een snellere werking, aangezien de actieve bestanddelen sneller in je systeem worden opgenomen en je daardoor eerder verlichting kunt ervaren bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers. Daarnaast versterkt de hoge dosering de natuurlijke effecten van salie in het lichaam, waaronder het reguleren van de zweetklieren. Dit draagt bij aan een comfortabele overgang door het verminderen van overmatig zweten en het bieden van verlichting bij opvliegers. Bovendien zorgt de hoge dosering ervoor dat je minder tabletten nodig heeft om het gewenste effect te bereiken, wat zowel praktisch als duurzaam is. Door te kiezen voor een hooggedoseerd supplement als Golden Naturals Salie 5000 mg neem je een belangrijke stap in de verbetering van je welzijn tijdens deze uitdagende levensfase.Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-467
EAN-code: 8718164647642
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule):
Salie (Salvia officinalis) extract 15:1 334 mg
  overeenkomend met 5000 mg salie
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg
Ingrediënten
kruidenextracten, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
We raden aan om 1 capsule per dag in te nemen, bij voorkeur ’s ochtends of voor het slapen gaan met water. De reden hiervoor is tweeledig:

  • Inname ‘s morgens: Door de capsule 's ochtends te nemen, profiteer je gedurende de dag van de effecten van de hoge dosering salie. Dit kan je helpen bij het reguleren van eventueel overmatig zweten en het ervaren van minder opvliegers tijdens dagelijkse activiteiten.
  • Voor het slapengaan: Indien je kiest voor inname voor het slapengaan, helpt de salie in het reguleren van de zweetklieren en kan het bijdragen aan een comfortabelere nachtrust. Veel vrouwen ervaren tijdens de overgang nachtelijke opvliegers of overmatig zweten, en de hoge dosering van dit supplement kan je helpen een rustigere nacht te hebben.

Door het volgen van deze gebruiksaanwijzing zorg je voor een optimale opname van de actieve bestanddelen, waardoor je maximaal profiteert van de voordelen die Golden Naturals Salie 5000 mg te bieden heeft tijdens de overgang.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens en zwangerschap, wel bij borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
87% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!