Golden Naturals
Prostaat Support
180
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
86% of 100
Prostaat Support 180 veganistische capsules GN-444-10

Prostaat Support

Golden Naturals
180
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
86% of 100
€ 64,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Geniet weer van ongestoorde nachten met Prostaat Support

De prostaat, een klier in het lichaam, waar een taboe over hangt. Mannen praten er niet graag over, terwijl het een hoop ongemakken kan veroorzaken. Moet je er ‘s nachts vaak uit om te plassen? Grote kans dat je een prostaat hebt, die op je urinebuis drukt. De prostaat begint meestal te groeien rond de leeftijd van 25 jaar en blijft het hele leven groeien. Vaak versnelt de groei na de leeftijd van 45-50 jaar.

  • Grote brandnetelextract toegevoegd.
  • Pompoenzaadextract: helpt de blaas- en prostaatfunctie.
  • Sabal oftewel serenoa repens, zaagpalm, saw palmetto toegevoegd. Dit kruid helpt bij het normaal blijven plassen en voor het behoud van een normale prostaat.
  • Zink en seleen: dragen bij aan de productie van zaadcellen en zijn goed voor de kwaliteit van sperma. Het ondersteunt de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.
  • Vitamine B6: draagt bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam en de regulatie daarvan.
  • Handige one a day-capsule die langdurig gebruikt mag worden.
  • Voorkomen is beter dan …

Wat is de functie van de prostaat?

De prostaat is een klier, ongeveer ter grootte van een walnoot, die zich onder de blaas en vóór de endeldarm bevindt. De prostaat omringt een deel van de plasbuis, het kanaal waardoor urine uit de blaas wordt geleid. De prostaat produceert een vloeistof die deel uitmaakt van het sperma. Deze vloeistof voedt en beschermt de spermacellen en maakt het zaadvocht dunner zodat de zaadcellen gemakkelijker kunnen bewegen. Naarmate mannen ouder worden, kan de prostaat groter worden, wat kan leiden tot ongemakken. Wist je dat de prostaat vanaf het 45e levensjaar versnelt kan gaan groeien?

Paradepaardje in het assortiment van Golden Naturals: Prostaat Support!

De prostaat ligt dus om de urinebuis. Als de prostaat gaat groeien, kan het de urinebuis beïnvloeden. Hierdoor kan het voorkomen dat je vaker moet plassen, vooral ‘s nachts. Enorm vervelend als je er in de nacht meerdere keren uit moet, niet alleen voor jou maar ook voor je partner! Prostaat Support is een supplement die natuurlijke ondersteuning biedt met een brede samenstelling. Het bevat diverse kruiden(extracten), mineralen en vitamines, die verschillende symptomen aanpakken. 

Libido en testosterongehalte

Het libido van de man wordt beïnvloed door hormonen, met name testosteron. Door het toegevoegde wondermineraal zink wordt daar ook aan gedacht. Zink draagt namelijk bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Ook draagt het bij aan een normale hormoonhuishouding. De toegevoegde vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam en de regulatie daarvan. Waarom is het toegevoegd aan de Prostaat Support? Testosteron ondersteunt tevens de normale functie van de prostaat, waaronder de productie van prostaatvloeistof, een belangrijk bestanddeel van sperma.

Spermakwaliteit

Hierboven hebben we het al even gehad over het wondermineraal zink. Maar het zou het wondermineraal niet zijn als het daarbij blijft. Zink en seleen dragen bij aan de productie van zaadcellen en zijn goed voor de kwaliteit van sperma. Het is goed voor de vruchtbaarheid en voortplanting van de man. Sabal, ook wel serenoa repens, zaagpalm of saw palmetto genoemd, is goed voor de voortplanting van de man.

Blaas- en prostaatfunctie

Prostaat Support is een natuurlijke ondersteuning met pompoenzaadextract dat de blaas- en prostaatfunctie helpt. Het is goed voor de urinewegen en helpt om normaal te blijven plassen. Ook is het kruid goed voor het behoud van een normale prostaat en de functie daarvan.

Langdurig gebruik

Deze handige one a day-capsule zorgt er voor dat je maar één keer per dag dit supplement hoeft in te nemen. Prostaat Support kan langdurig gebruikt worden, wel zo handig nu je weet dat de prostaat begint te groeien vanaf je 25ste levensjaar.

Tip!

Het wordt aangeraden aan mannen vanaf 35 jaar om ieder jaar een week lang dit product te nemen. Voorkomen is beter dan ….

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende.
Artikelcode: GN-444
EAN-code: 8718164647352
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 180 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule) %DRI
Grote brandnetel (Urtica dioica) wortelextract 4:1 290 mg **
Sabal (Serenoa repens) extract 15:1
     waarvan minimaal 5% bètasitosterolen
90
mg
**
Pompoenzaad (Cucurbita pepo) extract 10:1 90 mg **
Groene thee (Camellia sinensis) extract
     waarvan minimaal 50% polyfenolen
30
mg
**
Druivenpit (Vitis viniferae) extract
    gestandaardiseerd op 40% OPC
20
mg
**
Curcumine C3 Complex® (Curcuma longa) 10 mg **
Tomaten (Solanum lycopersicum) extract
  waarvan 5% lycopeen
5
mg
**
Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 3,6 mg 257
Zink (citraat) 20 mg 200
Seleen (natriumseleniet) 120 µg 218
L-glutathion 30 mg **
OptiMSM® (Methyl-Sulfonyl-Methaan) 10 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg

Ingrediënten
kruiden(extracten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), mineralen, L-glutathion, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), OptiMSM®, vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat), vulstof (microkristallijne cellulose).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule per dag met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
86% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!