Golden Naturals
Overgang Support
120
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
80% of 100
Golden Naturals Overgang Support 120 caps GN-614-01

Overgang Support

Golden Naturals
120
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
80% of 100
€ 47,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Overgang Support voor een soepele transitie tijdens de menopauze

Last van opvliegers? Stemmingswisselingen? Nachtelijk transpireren? Allemaal ongemakken die horen bij de overgang. Tijdens deze uitdagende periode kan je lichaam en geest, wellicht wat extra ondersteuning gebruiken. Probeer dan Overgang Support!

Bij verschijnselen van de menopauze: Overgang Support!

  • Salie: bij opvliegers
  • Zilverkaars: bij stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren
  • Vitamine D3: voor botten en spieren
  • Ashwagandha: voor je energieniveau
  • Artisjok: helpt bij een goede vochtbalans en silhouette
  • Rhodiola: goed voor de nachtrust

Wanneer begint de overgang?

De overgang, ook wel menopauze genoemd, is de periode wanneer de vrouw stopt met menstrueren en niet langer vruchtbaar is. De meeste vrouwen beginnen de eerste symptomen van de overgang te ervaren tussen hun 40ste en 50ste levensjaar en het duurt gemiddeld 4 tot 10 jaar. Tijdens de overgang neemt de productie van de vrouwelijke geslachtshormonen oestrogeen en progesteron af. Dit leidt tot het stoppen van de menstruele cycli. Deze veranderende hormonen kunnen zorgen voor overgangsverschijnselen, zowel lichamelijk als mentaal.

Ondersteuning tijdens de menopauze: Overgang Support!

Tijdens deze toch al uitdagende periode, kun je rust vinden met natuurlijke ondersteuning. De Overgang Support is een supplement dat helpt bij verschijnselen van de menopauze. Zo helpt salie bij opvliegers. Het ingrediënt zilverkaars helpt bij stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. 

Een extra’tje tijdens deze uitdagende periode

Nachtelijk transpireren kan zorgen voor een verstoorde nachtrust. Rhodiola is goed voor de nachtrust. Zo wordt er dus aan zowel nachtelijk transpireren als de nachtrust gedacht. Maar dit product doet meer dan alleen ondersteunen tijdens verschijnselen van de menopauze. Vitamine D3 is toegevoegd voor botten en spieren. Ashwagandha is goed voor je energieniveau. De overgang betekent namelijk óók dat je een jaartje ouder wordt – ja, het is echt waar - waardoor dit extra aandacht verdiend. Voor een goede vochtbalans en silhouette is er artisjok toegevoegd aan de samenstelling van de Overgang Support.

Wanneer Overgang Support en wanneer Hormoon Support?

We hebben twee mooie producten voor de vrouw in en rondom de menopauze, namelijk de Overgang Support en Hormoon Support. Nu hoor ik je denken: Wat is het verschil? Wanneer moet ik welk product nemen? Het antwoord is simpel. Zit je in de premenopauze of perimenopauze? Dan adviseren wij Hormoon Support. Zit je in de menopauze of postmenopauze? Dan adviseren wij Overgang Support.

Langdurig gebruik

De natuurlijke ingrediënten van het product Overgang Support zijn geschikt om langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Wel zo handig nu je weet dat de overgang gemiddeld 4 tot 10 jaar duurt.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende.

Artikelcode: GN-614
EAN-code: 8718164644337
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 120 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules) %DRI
Soja (Glycine max) extract 200 mg **
   gestandaardiseerd op 40% isoflavonen
Vitamine D3 (cholecalciferol uit plantaardige bron, 800 I.E.) 20 µg 400
Boldo (Peumus boldus molina) blad 300 mg **
Artisjok (Cynara scolymus) extract 30:1 150 mg **
Rozewortel (Rhodiola rosea) extract 5:1 100 mg **
   gestandaardiseerd op 3% salidroside en 1% rosavine
Salie (Salvia officinalis) extract 15:1 50 mg **
Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) 50 mg **
   gestandaardiseerd op 2,5% triterpeen glycoside
Ashwagandha (Withania somnifera, KSM 66®) wortelextract 50 mg **
   gestandaardiseerd op 5% withanolides
Mariadistel (Carduus marianus) 50 mg **
Paardenbloem (Taraxacum officinalis) wortel 50 mg **
Monnikspeper (Vitex agnus castus) 20 mg **
5-HTP (uit Griffonia simplicifolia zaadextract) 10 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg

Ingrediënten
kruiden(extracten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), soja-extract, vulstof (microkristallijne cellulose), ashwagandha gewassen in melk, antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), vitamine D3 (cholecalciferol).

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Neem 2x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd met water in. Het advies is om het tijdens de maaltijd te nemen, omdat een aantal ingrediënten het beste worden opgenomen met voedingsstoffen zoals vetten. Het meest ideale is om 1 capsule in te nemen tijdens het ontbijt en 1 capsule tijdens het diner. Hierdoor is de afgifte gelijkmatig over de dag en nacht verdeeld. De aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen, maar is minder ideaal. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Niet gebruiken in combinatie met schildkliermedicijnen en medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
80% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!