Golden Naturals
Magnesium & Crampbark
180
tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
97% of 100
Magnesium & Crampbark 180 tabl GN-483

Magnesium & Crampbark

Golden Naturals
180
tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
97% of 100
€ 49,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ervaar de voordelen van Magnesium & Crampbark voor stramme kuiten ('s nachts)

Ervaar je ongemak in je benen dat je ’s nachts wakker houdt? Niets is zo vervelend als een slechte nachtrust. Magnesium & Crampbark bevat een mix van diverse ingrediënten. Zo is pijnboomschors-extract, met OPC, goed voor de doorbloeding en ondersteunt het de welzijn van je benen, vooral na een lange dag. Stekelige muizedoorn helpt bij zware en vermoeide benen. En vitamine C is belangrijk voor de bloedvaten. Al deze ingrediënten hebben uiteindelijk weer invloed op elkaar. Lees vooral verder hoe dit proces in elkaar zit.

  • Magnesiumbisglycinaat speelt een belangrijke rol bij veel fysiologische processen in het lichaam. Hierbij kun je denken aan het zenuwstelsel, behoud van soepele spieren, het activeren van natuurlijke energie in je lichaam en het verminderen van vermoeidheid.
  • Met Crampbark, ook bekend als Gelderse Roos.
  • Pijnboomschors-extract met 40% OPC is goed voor de doorbloeding, wat mede bijdraagt aan het comfort in de benen.
  • Stekelige muizedoorn is goed voor de bloedcirculatie, daardoor helpt het ook bij zware en vermoeide benen. Het is van belang bij soepele en elastische aderen.
  • Vitamine C is belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten.
  • De samenstelling is verder nog aangevuld met PEA (palmitoylethanolamide), L-tyrosine en BioPerine®.

Welke ongemakken kan je opmerken in je benen?

Zware en vermoeide benen zijn een gevoel dat veel mensen wel eens ervaren. Het voelt alsof je benen extra gewicht dragen, waardoor het lastig kan zijn om te lopen of lang te staan. Dit kan komen door bijvoorbeeld een lange dag lopen, intensief sporten of simpelweg lang staan. Het is alsof je benen je vertellen dat ze rust nodig hebben. Goede rust, een warm bad of een lichte massage kunnen helpen om dit gevoel te verlichten.
Ongemak in je benen kunnen soms te maken hebben met de doorbloeding. Een goede bloedcirculatie zorgt er namelijk voor dat zuurstof en voedingsstoffen naar onze spieren worden vervoerd, wat essentieel is voor hun normale werking. OPC, uit pijnboomschorsextract, is goed voor de bloedcirculatie. Door de bloedcirculatie te ondersteunen, kan OPC bijdragen aan het welzijn van je benen en helpt bij het comfort tijdens de nacht.

Waarom magnesiumbisglycinaat?

Magnesiumbisglycinaat is een vorm van magnesium waarbij magnesium is gebonden aan twee moleculen van het aminozuur glycine. Het resultaat van deze vorm is dat het enorm goed wordt opgenomen door het lichaam.

Magnesium is een mineraal en speelt een belangrijke rol bij veel fysiologische processen in het lichaam. Magnesium is onder andere goed voor het zenuwstelsel en het behoud van soepele spieren. Het activeert de natuurlijke energie in je lichaam, draagt bij aan een heldere geest én het vermindert vermoeidheid. Het is ook belangrijk voor het behoud van soepele en goed functionerende spieren, waardoor het kan bijdragen aan het comfort van de benen tijdens de nacht. 

Wat is Crampbark en wat doet het?

De Gelderse roos, ook bekend als Crampbark, is de naam voor de plantensoort Viburnum opulus. Crampbark is van oorsprong te vinden in Europa, Azië en Noord-Afrika. De plant wordt vaak gebruikt in de traditionele geneeskunde of als kruid in een voedingssupplement. 

Ingrediëntenmix met verschillende kruiden(extracten)

Magnesium & Crampbark bevat meer ingrediënten dan alleen magnesium en crampbark. Pijnboomschors-extract met 40% OPC is goed voor de doorbloeding, ook in je benen. Naast bovengenoemde kruiden is de samenstelling ook verrijkt met vitamine C, PEA (palmitoylethanolamide), L-tyrosine en BioPerine®.

Waarom vitamine C?

Vitamine C is een vitamine die vaak wordt gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem. Maar wist je dat deze vitamine nog veel meer in zijn mars heeft? Vitamine C is belangrijk voor je bloedvaten. Het is gunstig voor soepele en elastische aderen. En dat is dan weer belangrijk voor je bloedsomloop. 

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-483
EAN-code: 8718164647635
Blogberichten (8)
Samenstelling
Inhoud 180 tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 2 tabletten) %DRI
Magnesiumbisglycinaat
   waarvan elementair magnesium
900
100
mg
mg

27
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 20 mg 25
Gelderse roos/Crampbark (Viburnum opulus) 100 mg **
Pijnboom (Pinus pinaster) schors-extract
   gestandaardiseerd op 40% OPC
50
mg
**
Stekelige muizedoorn (Ruscus aculeatus) extract 4:1 25 mg **
PEA (palmitoylethanolamide) 60 mg **
L-tyrosine 50 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddelen (gehydrogeneerde plantaardige olie, hydroxypropyl cellulose), kruiden(extracten), PEA (palmitoylethanolamide), L-tyrosine, glansmiddel (cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, vetzuurzouten), verstevigingsmiddel (glycerine).
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1 keer per dag 2 tabletten tijdens een maaltijd met water innemen. Deze hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Het advies is om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd. Hierdoor kunnen de ingrediënten opgenomen worden met de voedingsstoffen uit de maaltijd en voorkom je eventuele maag- en darmongemakken. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Wist je dat een massage ook goed is voor de doorbloeding? Door het drukkende, pompende effect van de massage worden knopen met afvalstoffen weg gemasseerd. De bloedscirculatie wordt ook getriggerd door de massage, waardoor de afvalstoffen ook sneller afgevoerd zullen worden. De benengel van Golden Naturals kan hier goed voor gebruikt worden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
97% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!