Golden Naturals
Keel & Gorgel Elixer
250
milliliter
Golden Naturals Keel & Gorgel Elixer 250 ml vol GN-167

Keel & Gorgel Elixer

Golden Naturals
250
milliliter
€ 15,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Smeer je keel met de zachte touch van de Keel & Gorgel Elixer

Keel & Gorgel Elixer is een gorgeldrank om de keel te verzachten en te verzorgen. Met een speciale combinatie van 9 kruiden helpt dit elixer je niet alleen om vrijer te ademen, maar verzorgt het je keel doordat rechtstreeks in contact komt met je keel en kan zorgen voor lokale verlichting.

  • Unieke kruidencombinatie: Bevat een speciale mix van 9 zorgvuldig geselecteerde kruiden, elk met hun eigen eigenschappen die bijdragen aan het verzachten en verzorgen van de keel.
  • Vrij van toegevoegde suikers
  • 100% veganistisch
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Preventief gebruik of ter ondersteuning tijdens keelongemak

Wat is een elixer?

Een elixer is een vloeibaar supplement dat heilzame ingrediënten bevat, vaak in de vorm van een tincturenmengsel. Tincturen zijn geconcentreerde kruidenextracten die worden gemaakt door kruiden in alcohol te weken om de werkzame en actieve stoffen eruit te halen. Dit proces zorgt ervoor dat de waardevolle bestanddelen van de kruiden behouden blijven en gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Gemaakt met 9 zorgvuldig geselecteerde kruiden

Keel & Gorgel Elixer bevat een combinatie van 9 verschillende kruiden, elk met hun unieke eigenschappen. Samen werken ze synergetisch om jouw keel te verzorgen en te verzachten. 

Veganistisch en zonder toegevoegde suikers

We houden het graag natuurlijk en puur. Daarom is de Keel & Gorgel Elixer volledig vegan en bevat het geen toegevoegde suikers.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende
Artikelcode: GN-167
EAN-code: 8718164648632
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 250 milliliter
Ingrediënten
gezuiverd water, glycerine, pelargoniumwortel (Pelargonium sidoides), pepermuntblad (Mentha piperita), mineralen (natriumchloride, zinksulfaat), eucalyptusblad, salieblad (Salvia officinalis), anijszaad (Pimpinella anisum), venkelzaad (Foeniculum vulgare), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), rode zonnehoedkruid (Echinacea purpurea), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), kattenklauwkruid (Cat’s claw, Uncaria tomentosa), zwarte vlierbessen (Sambucus nigra).

Bevat 3,5% (v/v) alcohol.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, melk (inclusief lactose), noten, pinda, schaal- en weekdieren, soja, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Begin met het afmeten van 20 ml van de vloeistof in een maatbekertje. Neem deze hoeveelheid in je mond en gorgel hiermee voor 60 seconden. Doe dit in het begin 3 tot 6 maal per dag. Voer de volgende stappen uit voor een correcte gorgeltechniek:
  1. Kantel je hoofd naar achteren.
  2. Open je mond en zeg 'ahhh', zonder de vloeistof in te slikken.
  3. Houd het strotklepje, de kleine klep aan de achterkant van je keel, gesloten om te voorkomen dat je per ongeluk vloeistof inslikt.

Het kan enige oefening vergen om deze techniek onder de knie te krijgen. (Oefen desnoods eerst met enkel wat water). Wanneer correct uitgevoerd, zorgen de trillingen aan de achterkant van je mond ervoor dat de gorgelvloeistof begint te bewegen, vergelijkbaar met het borrelen van kokende vloeistof.

Door te gorgelen wordt de achterkant van je mond bedekt met de vloeistof. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tot 2 maal daags gorgelen. De elixer mag na het gorgelen worden doorgeslikt.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Bij inname niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Na opening 6 maanden houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!