Golden Naturals
Japanse Pepermunt olie
30
milliliter
Golden Naturals Etherische olie Japanse Pepermunt 30 ml GN-600

Japanse Pepermunt olie

Golden Naturals
30
milliliter
€ 14,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Hoe uitgebreid de munt familie is, blijft onduidelijk doordat het gemakkelijk kruist. Pepermunt is de bekendste muntsoort. Het is één van de oudste heilzame planten en heeft in de oudheid een belangrijke plaats ingenomen. Munt wordt op veel plekken in de wereld geteeld vanwege de verfrissende geur en smaak, maar ook voor de menthol die door bevriezing wordt gewonnen. Door deze typische geur kan de Japanse Pepermunt een oppepper geven. Ideaal voor een dipje op de dag. Enkele druppels van deze etherische olie kunnen toegevoegd worden aan huidolie, shampoo of massageolie. Het verdampen in een aroma diffuser of –brander is een van de gebruiksmogelijkheden. Óf voeg enkele druppels toe aan een stoombad.
Artikelcode: GN-600
EAN-code: 8718164644054
Blogberichten (1)
Samenstelling
Inhoud 30 milliliter
Ingrediënten
Mentha arvensis.

Gebruik & dosering
Instructies
Voeg enkele druppels toe aan een huidolie, shampoo of massageolie. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander. Voeg enkele druppels toe aan een stoombad. Alleen voor uitwendig gebruik. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij inslikken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!