Golden Naturals
Immuniteit Support 7 dagen-kuur
21
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Immuniteit Support 7 dagen-kuur 21 vegetarische caps GN-532

Immuniteit Support 7 dagen-kuur

Golden Naturals
21
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 15,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ervaar de voordelen van Immuniteit support voor weerstand en immuunsysteem

Wil je je immuunsysteem wat ondersteuning geven? Dat begrijpen wij helemaal, zeker in de herfst- en winterperiode. Golden Naturals heeft een product ontwikkeld ter ondersteuning van je immuunsysteem: Immuniteit Support. Dit product is verkrijgbaar in 90 capsules, maar ook als 7 dagen-kuur. In dit product zit vitamine C, dat helpt bij het ondersteunen van je energieniveau. Aangezien de zon in deze periode aanzienlijk minder schijnt, zit er in de samenstelling zonlicht uit een potje: vitamine D3. Dit supplement is een mix met diverse vitaminen, mineralen, kruiden en botanicals. Lees verder om er achter te komen wat dit product voor jou kan betekenen!

  • Immuniteit support: verkrijgbaar in 90 capsules als onderhoudsdosering of als 7 dagen-kuur als je lichaam net dat beetje extra nodig heeft.
  • Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand (vitamine C).
  • Koper helpt energie vrij te maken uit je voedsel, wat uiteindelijk je energieniveau ondersteunt.
  • Met vitamine D3, ook wel bekend als zonlicht uit een potje. Het ondersteunt de cellen en helpt bij de aanmaak van nieuwe cellen, bijvoorbeeld immuuncellen, bloedcellen en botcellen.

Wat is je weerstand?

Je weerstand, of immuunsysteem, is voor velen van ons een bekend woord. Maar wat houdt het nu precies in? Het belangrijke systeem dat verantwoordelijk is voor onze weerstand is het immuunsysteem. Dit complexe netwerk van cellen, weefsels en organen werkt samen om het lichaam te beschermen tegen schadelijke indringers van buitenaf. Dus eigenlijk wordt je beschermt tegen indringers van buitenaf. Verschillende factoren kunnen de weerstand van een persoon beïnvloeden, zoals voeding, slaap, stress, beweging en leeftijd.  

Hoe ondersteun je je immuunsysteem?

Er zijn meerdere vitaminen en mineralen die je immuunsysteem ondersteunen. Zo ondersteunen vitamine C, vitamine D3, koper, seleen en zink de afweer van het lichaam en zorgen ze mede voor een goede weerstand. De vitamine C is in gebufferde vorm. Deze vorm wordt snel opgenomen en blijft veel langer in de weefsels aanwezig.

Hand in hand: je immuunsysteem en energie

Als je immuunsysteem hard aan het werk is om alle indringers buiten te houden, kost dat logischerwijs ook energie. We kennen allemaal wel het gevoel van futloosheid in deze periode. Vitamine C en koper activeren de natuurlijke energie in je lichaam. Het helpt om energie vrij te maken uit voeding, wat uiteindelijk je energieniveau ondersteunt.

Zonlicht in herfst- en winterperiode

Ons immuunsysteem wordt extra op de proef gesteld tijdens de herfst en winter. Dat is de periode waar normaal gesproken de meeste indringers actief zijn. Daarnaast schijnt in deze periode de zon niet of nauwelijks, waardoor je moeilijker aan de aanbevolen hoeveelheid zonlicht per dag komt. In de Immuniteit Support zit vitamine D3. Op deze manier ontvang je dagelijks de voordelen van zonlicht, maar dan in supplementvorm. Vitamine D3 helpt het immuunsysteem van de lichaamscellen. Het draagt ook bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Simpel gezegd: het ondersteunt de bestaande cellen en helpt bij de aanmaak van nieuwe cellen. 

Een mix van ingrediënten maken een compleet product

Naast alle genoemde vitaminen en mineralen, bevat dit product een combinatie van kruiden en botanicals, zoals Echinacea, zwarte bes, rozenbottel, kattenklauw, propolis-extract en vlierbes. Dat maakt dit product tot een compleet product.

Wat is het verschil tussen de 7 dagen-kuur en het ‘normale’ product?

Als kuur neem je gedurende 7 dagen 1 keer per dag 3 capsules in. Dit is een soort stootkuur, waarbij je lichaam meer vraagt dan een standaard onderhoudsdosering. Door 3 capsules per dag te nemen, krijg je zodanig genoeg Curcuma longa binnen dat het ook bijdraagt aan gezonde luchtwegen. Dit is belangrijk aangezien onze luchtwegen sterke invloed hebben op hoe we ons voelen het helpt om vrijer te ademen. Uiteraard ondersteunt Curcuma longa ook het immuunsysteem.

Wil je langere ondersteuning maar minder hoog gedoseerd? Dan kun je 1 keer per dag 1 capsule innemen. Hierbij zijn de 90 capsules zeer geschikt. 

 

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende.

Artikelcode: GN-532
EAN-code: 8718164643309
Blogberichten (1)
Samenstelling
Inhoud 21 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 3 capsules): %DRI
Zwarte bes (Ribes nigrum) 200 mg **
Rozenbottel (Rosa canina) extract 200 mg **
Kattenklauw (Uncaria tomentosa) extract
  gestandaardiseerd op 3% alkaloïden
200
mg
**
Vlierbes (Sambucus nigra) extract 12:1 174 mg **
Rode zonnehoedextract (Echinacea purpurea-angustifolia)
  gestandaardiseerd op 4% fenolen en 15% polysacchariden
150
mg
**
Propolis-extract 5:1 140 mg **
Gember (Zingiber officinale) extract
  gestandaardiseerd op 10% gingerolen
100
mg
**
Curcumine C3 Complex® (Curcuma longa) 100 mg **
Kaneel (Cinnamomum cassia) extract 10:1 100 mg **
Komijn (Cuminum cyminum) 90 mg **
Vlezige hokjespeul extract (Astragalus membranaceus)
  gestandaardiseerd op 16% polysacchariden
90
mg
**
Vitamine C (uit calcium-L-ascorbaat) 200 mg 250
Vitamine D3 (cholecalciferol uit plantaardige bron, 1000 I.E.) 25 µg 500
Koper (citraat) 0,75 mg 75
Seleen (L-selenomethionine) 63 µg 115
Zink (citraat) 12,5 mg 125
Bèta (1,3/1,4)-D-glucaan 130 mg **
L-lysine (hydrochloride) 90 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg

Ingrediënten
kruiden(extracten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), mineralen, bèta-D-glucaan (uit gist), propolis-extract, L-lysine hydrochloride, antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), vitamine D3 (cholecalciferol), vulstof (microkristallijne cellulose).
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
als kuur gedurende 7 dagen 1x daags 3 capsules met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!