Golden Naturals
IJzer Bisglycinaat Plus
180
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus 180 veganistische capsules GN-649-10

IJzer Bisglycinaat Plus

Golden Naturals
180
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 37,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Vind je natuurlijke kracht terug met IJzer Bisglycinaat Plus

Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus is een ijzersterk product dat je helpt om je natuurlijke energie te activeren en vermoeidheid te verminderen. In deze productpagina leggen we uit wat ijzer bisglycinaat is, hoe het werkt en waarom het zo effectief is. Daarnaast vertellen we je over de extra ingrediënten die zijn toegevoegd om de ijzeropname te ondersteunen.

Productkenmerken

  • Bevat ijzer in de meest biologisch beschikbare vorm: bisglycinaat
  • Mild voor de maag en goed opneembaar door het lichaam
  • Ondersteunt energieproductie en helpt vermoeidheid verminderen
  • Bevordert normale cognitieve functies, zoals concentratie en geheugen
  • Rijk aan vitamine C, wat de opname van ijzer verbetert en het immuunsysteem ondersteunt
  • Verrijkt met koper, dat het transport van ijzer in het lichaam ondersteunt
  • Bevat vitamine A en riboflavine, die de beschikbaarheid van ijzer uit lichaamsvoorraden bevorderen
  • Positieve invloed op het immuunsysteem dankzij de combinatie van ijzer, koper, vitamine A en vitamine C

Wat is ijzer bisglycinaat?

IJzer bisglycinaat is een biologisch beschikbare vorm van ijzer, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. In tegenstelling tot andere vormen van ijzer, is ijzer bisglycinaat mild voor de maag. Dankzij de toevoeging van vitamine C, in de vorm van calcium-L-ascorbaat, wordt de opname van ijzer bevorderd en het ijzergehalte in het bloed verhoogd.

Zuurstoftransport en celdeling

IJzer speelt een cruciale rol bij het zuurstoftransport in het lichaam, wat essentieel is voor onze cellen om goed te functioneren en energie te produceren. Bovendien draagt ijzer bij aan de aanmaak van hemoglobine in de rode bloedcellen.

Hoeveel ijzer bisglycinaat per dag?

De dagelijkse dosering van Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus is één capsule. Deze bevat 30 mg elementair ijzer, wat 214% van de dagelijkse referentie-inname (DRI) is.

Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus levert meer elementair ijzer per capsule dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is voor de meeste volwassenen. Dit betekent dat het product het ijzergehalte in het lichaam kan verhogen, aangezien je dan overhoudt. Dit is vooral ideaal voor mensen met een verhoogde ijzerbehoefte, zoals vrouwen tijdens de menstruatie, zwangere vrouwen, vegetariërs en veganisten, en mensen met ijzertekort zorgt dat voor goede ondersteuning.

Koper voor een evenwichtige mineralenbalans en optimale ijzeropname

Een gebalanceerde mineralenhuishouding is cruciaal voor het goed functioneren van ons lichaam. IJzer en koper zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Een verhoogde inname van ijzer kan leiden tot een verlaagde koperstatus en vice versa. Koper speelt een essentiële rol bij het transport van ijzer in het lichaam, en een lage koperstatus kan dit proces verstoren.

Om een evenwichtige mineralenbalans te waarborgen en de ijzeropname te optimaliseren, bevat Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus naast ijzer ook koper. Door 15 mcg koper in de goed opneembare vorm bisglycinaat toe te voegen, wordt een verlaagde koperstatus voorkomen en het transport van ijzer in het lichaam ondersteund. Deze combinatie van ijzer en koper zorgt voor een effectiever supplement en helpt bij het behouden van de balans tussen deze essentiële mineralen.

Onderbouwde cofactoren ter ondersteuning van het ijzermetabolisme

Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus bevat ook vitamine A, riboflavine (vitamine B2) en vitamine C om het ijzermetabolisme te ondersteunen. Vitamine A en B2 zijn betrokken bij het mobiliseren van ijzer uit weefselopslagplaatsen, terwijl vitamine C de opname van ijzer uit voeding bevordert en zorgt voor een hoger ijzergehalte in het bloed.

Samengevat

Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus is een krachtig product dat je helpt om je natuurlijke energie te activeren, vermoeidheid te verminderen en je immuunsysteem te ondersteunen. Door de unieke samenstelling van ijzer bisglycinaat, koper, vitamine A, riboflavine en vitamine C, profiteer je van een optimale opname van ijzer en de voordelen van de andere essentiële mineralen en vitaminen. Deze samenstelling is speciaal ontwikkeld om je lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheden ijzer en ondersteunende cofactoren, zodat je je energiek en gezond voelt. Probeer Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus vandaag nog en ervaar het verschil!

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-649
EAN-code: 8719323302211
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 180 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
IJzer (ijzer(II)bisglycinaat) 197 mg  
  waarvan elementair ijzer 30 mg 214
Koper (bisglycinaat) 0,15 mg 15
Vitamine A (retinylacetaat, 833 I.E.) 250 µg 31
Riboflavine/Vitamine B2 (natriumriboflavine-5'-fosfaat) 1,4 mg 100
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 80 mg 100
Bètacaroteen (uit Dunaliella salina) 2 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
mineralen, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, rijstconcentraat), Dunaliella salina, vitaminen, BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule bij voorkeur tussen de maaltijden door met water of sinaasappelsap innemen.

Vitamine C, zoals aanwezig in sinaasappelsap, kan de opname van ijzer in het lichaam verbeteren, waardoor je mogelijk meer voordeel hebt van het ijzer in de capsule. Echter, vermijd het innemen van de capsule met melk of cafeïnehoudende dranken, omdat deze de ijzeropname juist kunnen verminderen.

Het wordt aanbevolen om de capsule tussen de maaltijden door in te nemen omdat bepaalde voedingsmiddelen en dranken de opname van ijzer kunnen beïnvloeden. Door het supplement los van maaltijden in te nemen, maximaliseer je de kans dat het ijzer efficiënt wordt opgenomen.

Als je geneesmiddelen gebruikt, zorg dan voor een interval van minimaal 2 uur tussen de inname van het geneesmiddel en de capsule IJzer Bisglycinaat Plus. Dit is om mogelijke interacties te voorkomen, aangezien sommige medicijnen de opname van ijzer kunnen beïnvloeden of vice versa.

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.