Golden Naturals
Hormoon Support
60
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
85% of 100
Golden Naturals Hormoon Support 60 caps GN-624

Hormoon Support

Golden Naturals
60
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
85% of 100
€ 34,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Hormoon support: Natuurlijke ondersteuning voor vrouwen tijdens menstruatieongemakken

Ervaar je ongemakken tijdens je menstruatie, overgang of andere hormonale ongemakken? Ontdek de kracht van Golden Naturals Hormoon Support, een natuurlijke product voor vrouwen met maar liefst acht kruiden. Hiermee ondersteun je jouw lichaam in de meest uiteenlopende situaties.

Productkenmerken

  • Speciaal ontwikkeld om vrouwen te helpen bij menstruatie, overgang en andere hormonale ongemakken
  • Kwalitatief hoogwaardige extracten
  • Verlichting van menstruatie ongemakken
  • Hulp bij opvliegers en overgangsverschijnselen
  • Vermindering van ups en downs & stress/spanning
  • Ondersteuning voor huid, haar en nagels
  • Gezonde vaginale slijmvliezen
  • Ondersteuning van de hormoonhuishouding

Kwalitatief hoogwaardige extracten:

Golden Naturals Hormoon Support onderscheidt zich van andere producten door de bewuste keuze voor kwalitatief hoogwaardige extracten in de samenstelling.

Het gebruik van gestandaardiseerde extracten in dit product zorgt voor een consistente en betrouwbare werking. Gestandaardiseerde extracten bevatten een vaste hoeveelheid van de actieve bestanddelen, waardoor de effectiviteit en kwaliteit van het product gewaarborgd zijn. Dit betekent dat bij elk gebruik, de gewenste hoeveelheid actieve stoffen wordt geleverd, wat bijdraagt aan een betere en meer voorspelbare werking.

Bovendien zorgen gestandaardiseerde extracten voor een hogere concentratie van de actieve bestanddelen, waardoor een kleiner volume van het extract nodig is om het gewenste effect te bereiken. Dit maakt het product efficiënter en krachtiger in vergelijking met producten die niet-gestandaardiseerde extracten bevatten.

Verlichting van menstruatie ongemakken

Vitex agnus castus, ook wel monnikspeper genoemd, helpt bij het verlichten van menstruatie ongemakken. Door de normale hormoonhuishouding te ondersteunen, helpt het vrouwen om een comfortabelere menstruatie te ervaren.

Hulp bij opvliegers en overgangsverschijnselen

Shatavari en zilverkaars worden al lang gebruikt om opvliegers en overgangsverschijnselen te verlichten. Het ondersteunt vrouwen tijdens deze uitdagende periode, waardoor ze zich beter kunnen voelen en beter kunnen omgaan met de veranderingen in hun lichaam.

Vermindering van ups en downs & stress/spanning

Zink is een essentieel mineraal dat helpt bij het verminderen van ups en downs, stress en spanning. Door de normale weerstand tegen stress te ondersteunen, helpt het vrouwen om zich beter te voelen en beter te kunnen omgaan met dagelijkse uitdagingen.

Ondersteuning voor huid, haar en nagels

Biotine en seleen zijn essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid van huid, haar en nagels. Hormoon Support bevat deze belangrijke voedingsstoffen om vrouwen te helpen een gezonde, stralende huid, sterk haar en stevige nagels te behouden.

Goed voor de vaginale slijmvliezen

Biotine is ook gunstig voor de vaginale slijmvliezen. Door het behoud van de normale structuur en functie  van deze slijmvliezen te ondersteunen, helpt het product vrouwen om zich comfortabeler te voelen in dit gevoelige gebied. De Asparagus racemosus-wortel (shatavari) zorgt ook voor een seksuele balans tijdens en na de (peri)menopauze.

Ondersteuning van de schildklier en hormoonhuishouding

Seleen, vitamine B6 en zink zijn essentiële voedingsstoffen voor een gezonde schildklier en hormoonhuishouding. Door deze voedingsstoffen op te nemen in de Hormoon Support, helpt het product vrouwen om een evenwichtige hormoonhuishouding te behouden en te zorgen voor een goed functionerende schildklier.

In conclusie

Golden Naturals Hormoon Support is een uitgebreide samenstelling die vrouwen ondersteunt bij menstruatie, overgang en andere hormonale uitdagingen. De combinatie van krachtige kruiden, vitaminen en mineralen zorgt voor een brede ondersteuning op verschillende gebieden. Ervaar zelf de kracht van dit product en geniet van een comfortabeler en evenwichtiger leven.

Artikelcode: GN-624
EAN-code: 8718164644436
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 60 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Maca (Lepidium meyenii) 166 mg **
Shatavari (Asparagus racemosus) 83 mg **
Ashwagandha (Withania somnifera) 60 mg **
Monnikspeper (Vitex agnus castus) extract
  (gestandaardiseerd op 0,6% aucubine)

50

mg

**
Mariadistel (Carduus marianus) extract
  (gestandaardiseerd op 80% silymarine)

33

mg

**
Salie (Salvia officinalis) extract 15:1 16 mg **
Zilverkaars (Cimicifuga racemosa)
  (gestandaardiseerd op 2,5% tritepeen glycoside)

16

mg

**
Saffraan (Crocus sativus) extract 5 mg **
Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 0,5 mg 35
Biotine (D-biotine) 33,3 µg 66
Vitamine B12 (methylcobalamine) 8 µg 333
Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet) 8 µg 166
IJzer (ijzer(II)bisglycinaat) 0,6 mg 4
Jodium (kaliumjodide) 8,3 µg 5
Koper (bisglycinaat) 0,3 mg 33
Magnesium hydroxide (Aquamin™)  16 mg 4
Mangaan bisglycinaat 0,6 mg 30
Seleen (L-selenomethionine) 11 µg 20
Zink (mono-L-methioninesulfaat)  1,6 mg 16
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 1 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
kruiden(extracten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), vitaminen.

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (kruiden-, vitaminen-, mineralenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule bij voorkeur bij het ontbijt met water innemen. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten de hele dag effectief zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Capsule mag geopend worden indien deze te groot is om door te slikken. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Niet te gebruiken bij antidepressiva, lever- en/of schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen/medicijnen.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
85% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!