Golden Naturals
GABA 1000 mg
60
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
87% of 100
Golden Naturals GABA 1000 mg 60 tabletten GN-516-03

GABA 1000 mg

Golden Naturals
60
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
87% of 100
€ 20,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

De ultieme ondersteuning voor uw gemoedstoestand en cognitieve functies tijdens stress-situaties*

*door toevoeging van Zink

GABA 1000 mg, een uniek tablet met GABA, zink en vitamine B1 (thiamine). Deze samenstelling is ontwikkeld om de gemoedstoestand en cognitieve functies te ondersteunen. We leggen uit wat GABA is, waarom suppletie nuttig kan zijn en hoe de toevoeging van zink en vitamine B1 het effect van GABA versterkt.

Wat is GABA?

GABA, oftewel gamma-aminoboterzuur, is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam echter steeds minder GABA aan. GABA 1000 mg bevat zuiver opneembaar GABA om deze afname te compenseren.

De rol van zink en vitamine B1 in GABA 1000 mg

De GABA 1000 mg van Golden Naturals onderscheidt zich door de toevoeging van zink en vitamine B1 (thiamine), twee nutriënten die de gemoedstoestand en cognitieve functies ondersteunen.

Thiamine voor gemoedstoestand en geestelijke veerkracht

Thiamine (vitamine B1) is goed voor de gemoedstoestand en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Het speelt ook een rol bij de omzetting van GABA in ons lichaam en is aanwezig in de GABA 1000 mg om de lichaamseigen GABA aanmaak te ondersteunen.

Zink voor cognitieve functies en stressbestendigheid

Zink is een essentieel mineraal dat betrokken is bij tal van lichaamsfuncties. Het draagt bij aan het behoud van cognitieve functies,, heldere geest, concentratie en evenwichtigheid tijdens stress-situaties. Door zink toe te voegen aan GABA 1000 mg, wordt niet alleen de opname van GABA versterkt, maar profiteert u ook van de voordelen van zink zelf.

Nodige cofactoren voor de omzetting van GABA

GABA wordt gevormd uit het aminozuur L-glutamine. Dit proces vereist zogenoemde cofactoren om glutamine daadwerkelijk in GABA te kunnen omzetten. Thiamine (vitamine B1) en zink zijn enkele van deze cofactoren en zijn ruimschoots vertegenwoordigd in de GABA 1000 mg van Golden Naturals. Hierdoor ondersteunt dit product niet alleen een adequate dosering GABA, maar ook de lichaamseigen GABA aanmaak.

Waarom GABA 1000 mg?

GABA 1000 mg is een uniek combinatiecomplex dat u helpt om de afname van GABA in uw lichaam te compenseren. Met de toevoeging van zink en vitamine B1 (thiamine) wordt de opname van GABA versterkt en profiteert u van hun positieve effecten op uw gemoedstoestand, geestelijke veerkracht en cognitieve functies.
diverse producten.

Productkenmerken GABA 1000 mg:

  • Bevat 1000 mg GABA
  • Verrijkt met zink en vitamine B1 (thiamine)
  • Toevoeging van BioPerine®
  • Ondersteunt gemoedstoestand en geestelijke veerkracht (thiamine)
  • Goed voor cognitieve functies (zink)Geschikt voor een breed scala aan toepassingen

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-516
EAN-code: 8718164643095
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische tabletten
Samenstelling per dosering (= 1 tablet): %DRI
GABA (gamma-aminoboterzuur) 1000 mg **
Thiamine/vitamine B1 (thiaminehydrochloride) 0,2 mg 18
Zink (citraat) 1,5 mg 15
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
GABA, vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat DRI 15%), verdikkingsmiddelen (plantaardige olie, hydroxypropyl cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), glansmiddel (cellulose), zinkcitraat, BioPerine® (Piper nigrum L. extract), verstevigingsmiddel (glycerine), thiaminehydrochloride.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
voor, tijdens of na spannende momenten 1 tablet met water innemen. Afhankelijk van de behoefte maximaal 6 tabletten verspreid over de dag innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
87% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!