Golden Naturals
Doorbloeding Support
60
veganistische capsules
Golden Naturals Doorbloeding Support 60 caps GN-641-10

Doorbloeding Support

Golden Naturals
60
veganistische capsules
€ 19,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ook zulke koude handen en voeten?

Heb jij in de winter ook zo'n last van handen en voeten die maar niet warm willen worden? Dit is een veelvoorkomend probleem en niet alleen vervelend, maar het kan ook echt je dag beïnvloeden. Ontdek Doorbloeding Support, een eenvoudige oplossing voor dit ongemak. Met natuurlijke ingrediënten zoals moederkruid, vitamine C en niacine helpt dit supplement je doorbloeding te verbeteren, geeft het je meer energie en helpt het tegen vermoeidheid. Laat koude handen en voeten niet langer jouw dag bepalen en voel je snel weer comfortabel en energiek!

  • Ondersteunt de bloedcirculatie: bevat moederkruid dat helpt bij de doorbloeding.
  • Sterke weerstand in een koude omgeving: Vitamine C draagt bij aan je weerstand in een koude omgeving.
  • Bij koude handen en voeten: supplement is afgestemd voor mensen met koude handen en voeten.
  • Positieve invloed op het immuunsysteem: vitamine C draagt bij aan een goede weerstand.
  • Vermindert moe- en vermoeidheid: niacine draagt mede bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en ondersteunt de energiestofwisseling.
  • Ondersteunt de temperatuurregulatie en -registratie: het zenuwstelsel zorgt voor de temperatuurwaarneming. Vitamine C ondersteunt het zenuwstelsel.

Wat is de oorzaak van koude handen en voeten?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je handen en voeten soms zo koud aanvoelen? Een belangrijke factor hierbij is de doorbloeding in je lichaam. Doorbloeding Support van Golden Naturals bevat moederkruid, dat bekend staat om het ondersteunen van de bloedcirculatie, vooral in de benen, wat kan helpen bij koude handen en voeten. Een ander cruciaal ingrediënt is vitamine C. Deze vitamine is essentieel voor de gezondheid en normale werking van je bloedvaten. Vitamine C is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Een goede conditie houdt in dat je bloedvaten sterk en flexibel blijven, wat helpt bij een efficiënte doorbloeding. Dit is vooral belangrijk voor de uiteinden zoals handen en voeten, waar een goede doorbloeding essentieel is voor het handhaven van een aangename temperatuur. Doorbloeding Support combineert deze ingrediënten om die onaangename koude sensatie aan te pakken.

Ondersteunt het dan ook de doorbloeding in bijvoorbeeld de benen?

Naast het aanpakken van koude handen en voeten, biedt Doorbloeding Support van Golden Naturals ook ondersteuning voor de algemene doorbloeding. Dit is essentieel voor het verlichten van symptomen zoals zware en vermoeide benen, een veelvoorkomend ongemak. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals moederkruid en vitamine C werken synergetisch om de bloedstroom in de benen te ondersteunen. Door de ondersteuning van de bloedcirculatie in de benen, helpt Doorbloeding Support ook bij het bevorderen van een gezonde bloedsomloop in het hele lichaam.

Waarom heb je het kouder als je moe bent?

Heb je het vaker koud wanneer je moe bent? Dit is een veelvoorkomende ervaring en heeft alles te maken met hoe je lichaam energie gebruikt. Als je moe bent, kan je stofwisseling vertragen. Dit betekent dat je lichaam minder warmte genereert, wat kan leiden tot een kouder gevoel. Gelukkig biedt Doorbloeding Support van Golden Naturals een helpende hand. Dit supplement bevat vitamine B3 (niacine), die bekend staat om zijn bijdrage aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Door vermoeidheid te verminderen, kan je lichaam zijn energie efficiënter gebruiken, wat helpt om je warmer te voelen. Bovendien ondersteunen de vitamines B3 en C samen je energieniveau, wat ook bijdraagt aan een betere temperatuurregulatie in je lichaam. Zo helpt Doorbloeding Support je niet alleen om koude handen en voeten aan te pakken, maar ook om je van binnenuit warmer en energieker te voelen.

Heeft het zenuwstelsel invloed op je temperatuurgevoel?

Het zenuwstelsel speelt een sleutelrol in hoe we temperatuur waarnemen en reguleren. Voor een gezond zenuwstelsel, dat cruciaal is voor de regulatie van zowel doorbloeding als temperatuurgevoel, zijn bepaalde voedingsstoffen essentieel. Doorbloeding Support van Golden Naturals bevat twee van deze belangrijke voedingsstoffen: niacine (vitamine B3) en vitamine C. Niacine is niet alleen nuttig voor het verminderen van vermoeidheid, maar ondersteunt ook de zenuwfunctie. Dit kan indirect bijdragen aan een betere regulatie van de bloedcirculatie, wat vooral belangrijk is voor het verminderen van koude handen en voeten. Een goed functionerend zenuwstelsel zorgt voor een efficiëntere bloedstroom naar deze gebieden. Vitamine C is even belangrijk voor het zenuwstelsel. Het ondersteunt niet alleen het immuunsysteem en het energieniveau, maar het beschermt ook zenuwen tegen schade en op deze manier draagt het tevens bij aan de regulatie van de lichaamstemperatuur en het gevoel van kou. Door deze vitamines te combineren, biedt Doorbloeding Support het zenuwstelsel ondersteuning om een beter temperatuurgevoel te bevorderen.

Welke rol speelt het immuunsysteem bij je lichaamstemperatuur?

Wist je dat het immuunsysteem een rol speelt bij hoe je lichaamstemperatuur wordt gereguleerd en hoe je reageert op kou? Vitamine C is hierin een sleutelspeler. Dit antioxidant, aanwezig in Doorbloeding Support van Golden Naturals, staat bekend om zijn vermogen om het immuunsysteem te ondersteunen. Een sterk immuunsysteem is niet alleen cruciaal voor je algemene weerstand, maar het draagt ook bij aan een goede bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie is op zijn beurt belangrijk voor het behoud van warme handen en voeten. Als je lichaam goed doorbloed is, worden je handen en voeten effectiever voorzien van warm bloed, waardoor ze minder snel koud aanvoelen. Dus, door je inname van vitamine C te verhogen, ondersteun je niet alleen je weerstand, maar help je ook mee aan een comfortabeler gevoel in je handen en voeten. Met Doorbloeding Support krijg je een dagelijkse dosis van deze essentiële voedingsstof binnen, wat bijdraagt aan zowel je algehele gezondheid als je comfort tijdens koude dagen.

Waarom kan ik zo slecht tegen de kou?

Het gevoel van koude handen en voeten, zelfs als de rest van je lichaam warm genoeg lijkt, kan een teken zijn van minder optimale doorbloeding. Dit gevoel kan verergeren bij factoren zoals stress, vermoeidheid, of eenvoudigweg door de koude weersomstandigheden. Wanneer je lichaam reageert op kou, vernauwen de bloedvaten zich, vooral in de verste uiteinden van je lichaam zoals je handen en voeten, om warmteverlies te minimaliseren en de kerntemperatuur van het lichaam te behouden. Dit proces, hoewel nuttig voor het behoud van de algehele lichaamstemperatuur, kan leiden tot het gevoel van koude handen en voeten. Doorbloeding Support, met ingrediënten als moederkruid en vitamine C, kunnen helpen de bloedcirculatie in deze gebieden te ondersteunen en zo bijdragen aan een aangenamer en warmer gevoel. 

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-641
EAN-code: 8719323302082
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische capsules

Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Witte paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) 150 mg **
Moederkruid (Tanacetum parthenium) 125 mg **
Aziatische waternavel (Centella asiatica) 30 mg **
Bacopa monnieri-extract
  gestandaardiseerd op 25% bacopasides
30
mg
**
Stekelige muizedoorn (Ruscus aculeatus) extract 4:1 25 mg **
Vitamine B3 (inositolhexanicotinaat) 2,5 mg 15
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 12,5 mg 15
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 

Ingrediënten
kruiden(extracten), vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), calcium-L-ascorbaat, inositolhexanicotinaat.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (kruiden-, vitaminenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen. Het innemen van de capsule in de ochtend kan helpen om gedurende de dag te profiteren van de energie-ondersteunende eigenschappen van vitamine B3 en vitamine C. Deze vitaminen kunnen ook helpen om vermoeidheid te verminderen, wat gedurende de dag nuttig kan zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!