Golden Naturals
Chlorella
600
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Chlorella 600 veganistische tabl GN-307-05

Chlorella

Golden Naturals
600
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 33,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom is Chlorella jouw bondgenoot in natuurlijke energie en weerstand?

Heb je je wel eens afgevraagd hoe je op natuurlijke wijze je energie kunt behouden en je immuunsysteem een handje kunt helpen? Voel je de behoefte om je dagelijkse voeding aan te vullen op dagen dat je je niet op je best voelt? Chlorella van Golden Naturals kan het antwoord zijn dat je zoekt.

Dit groene superfood is meer dan een simpele alg; het is een krachtige bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn voor het behoud van een goede gezondheid. Chlorella is vooral bekend om zijn energie verhogende eigenschappen en ondersteuning van het immuunsysteem, wat het een uitstekende aanvulling maakt voor iedereen die zijn voeding wil verbeteren en zijn lichaam op natuurlijke wijze wil ondersteunen.

  • Rijk aan voedingsstoffen zoals ijzer en vitamine C, die bijdragen aan vermindering van vermoeidheid en moeheid.
  • Met chlorofyl, wat het een uitstekende ondersteuner maakt voor detox processen.
  • De natuurlijk aanwezigheid van essentiële aminozuren zorgt ervoor dat Chlorella het immuunsysteem ondersteunt en bijdraagt aan de eiwitsynthese.
  • Chlorella van Golden Naturals wordt gekweekt in gecontroleerde omgevingen, waarbij de kwaliteit en zuiverheid gewaarborgd blijven.
  • Dit supplement is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten en is vrij van kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.
  • Deze Chlorella tabletten zijn makkelijk in te nemen en passen perfect in een drukke levensstijl.

Hoe draagt Chlorella bij aan een energieke en weerstandrijke gezondheid?

Chlorella is een unieke, eencellige alg die groeit in zoet water en staat bekend om zijn vermogen om het lichaam te voorzien van een breed spectrum aan essentiële voedingsstoffen. Maar wat maakt dit supplement zo speciaal als het gaat om het verbeteren van je energie en weerstand?

Chlorella: Een powerhouse van voedingsstoffen

Chlorella is een krachtpatser wanneer het aankomt op voedingswaarde. Het is een rijke bron van vitaminen, waaronder B-vitaminen, vitamine C en E, en mineralen zoals ijzer en magnesium. Deze vitaminen en mineralen spelen een cruciale rol in het energiemetabolisme van het lichaam en helpen om vermoeidheid en uitputting te verminderen. Ijzer is bijvoorbeeld essentieel voor het transport van zuurstof in het bloed.

Voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in Chlorella

Het ondersteunen van het immuunsysteem

Naast de voedingsstoffen is Chlorella rijk aan antioxidanten, die het lichaam helpen beschermen tegen de schade door vrije radicalen. Dit zijn instabiele moleculen die cellen kunnen beschadigen en het immuunsysteem kunnen belasten. De aanwezige antioxidanten in Chlorella, zoals chlorofyl, kunnen helpen het immuunsysteem te ondersteunen door het lichaam te helpen bij het neutraliseren van deze vrije radicalen.
Gebroken cel wand t.o.v ongebroken cel wand

Golden Naturals kiest bewust voor een Chlorella met een intacte, niet-gebroken celwand. Dit besluit is gebaseerd op het inzicht dat het breken van de celwand, in tegenstelling tot veelvoorkomende opvattingen, de waardevolle voedingsstoffen in Chlorella kan aantasten. Hoewel eerder gedacht werd dat het openbreken van de celwand noodzakelijk was om de voedingswaarde van Chlorella te verhogen, tonen recente inzichten aan dat dit proces voor bepaalde stammen van Chlorella niet alleen overbodig kan zijn, maar ook de voedingswaarde van Chlorella-eiwitten vrijwel onveranderd laat, ongeacht de behandeling. Daarom behoudt Golden Naturals de 'closed cell wall' van Chlorella, om de volledige integriteit en voedingswaarde van dit krachtige superfood te waarborgen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Gebroken celwand  VS ongebroken celwand van de chlorella, waarbij ongebroken beter is.

Toepassing voor specifieke behoeften

Chlorella, met zijn rijke samenstelling van vitamines en mineralen, is niet alleen voor een specifieke groep mensen. Het is een aanvulling die bijdraagt aan de algemene gezondheid van bijna iedereen. Of je nu een drukke professional bent, een student, een atleet, of iemand die zich midden in de gouden jaren bevindt, Chlorella biedt voordelen die over het hele spectrum van levensstijlen en leeftijden heen kunnen helpen.
Voor mensen die een drukke levensstijl leiden en moeite hebben om hun voedingsbehoeften uit hun dieet alleen te halen, kan Chlorella een snelle en efficiënte bron van essentiële nutriënten zijn. Senioren, die mogelijk extra voedingsondersteuning nodig hebben, kunnen ook profiteren van de eigenschappen van Chlorella.

Maar Chlorella is ook bijzonder waardevol voor mensen die extra aandacht aan hun immuunsysteem willen geven. In tijden waarin iedereen een extra boost kan gebruiken, kan het regelmatig innemen van Chlorella helpen om de weerstand te versterken.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende

Artikelcode: GN-307
EAN-code: 8718164646164
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 600 veganistische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 6 tabletten)
Algenconcentraat (Chlorella vulgaris) 1.200 mg
   waarvan chlorofyl (bladgroen) 24 mg
Ingrediënten
algenconcentraat (Chlorella vulgaris). Land van herkomst: Korea.

Bevat van nature o.a. de volgende voedingsstoffen: Plantaardige RNA en DNA, vitaminen (bètacaroteen, vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, E, foliumzuur), mineralen (calcium, fosfor, jodium, magnesium, kalium, natrium, ijzer), aminozuren (essentieel: isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan, valine; niet essentieel: alanine, arginine, asparaginezuur, cysteïne, glycine, glutaminezuur, histidine, ornithine, proline, serine, tyrosine).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Als startdosering: Dag 1: 3x daags 2 tabletten. Dag 2: 3x daags 3 tabletten. Dag 3: 3x daags 4 tabletten. Dag 4: 3x daags 6 tabletten. Tabletten bij voorkeur vóór de maaltijd met water innemen. Gebruik deze dosering net zo lang tot je je weer fit voelt. Daarna de dosering per dag weer afbouwen en overgaan op een onderhoudsdosering van 3x daags 2 tabletten. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3x daags 1 tablet.

Het geleidelijk verhogen van de dosis helpt het lichaam te wennen aan de chlorella. Dit kan ook helpen om eventuele detox-effecten, zoals een opgeblazen gevoel, gasvorming of veranderingen in de stoelgang, te minimaliseren.

Hydratatie: Zorg ervoor dat je veel water drinkt bij het innemen van chlorella. Dit kan helpen bij de ontgiftingsprocessen en bij het voorkomen van dehydratatie. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!