Rhodiola, een natuurlijke rustgever!

Golden Naturals Rhodiola 2500 mg is een natuurlijke rustgever die helpt bij spanning en stress-situaties. Deze vernieuwde samenstelling met een bredere werking bevat onder meer rozewortel, vitamine B1 en zink. Dit supplement is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik en dankzij de vegetarische tabletten ook prima geschikt voor vegetariërs én veganisten.

Rhodiola rosea (rozewortel)1 dankt haar naam aan de naar rozen ruikende wortels. De rozewortel groeit oorspronkelijk in koude, bergachtige gebieden van Noord-Amerika, Noord-Azië en Noordoost-Europa. Daar gebruikte men vroeger de wortels voor het behoud van een goede gemoedstoestand. De wortels en wortelstok van rhodiola bevatten fytosterolen, organische zuren, flavonoïden, glycosiden, vetten, fenolen en sporen van etherische oliën met maar liefst 86 bestanddelen.

Verbeterd product
Rhodiola staat vooral bekend als adaptogeen. Een adaptogeen helpt lichaam en geest om te gaan met wisselende omstandigheden en gevoelens. Golden Naturals Rhodiola 2500 mg is een verbeterd product met onder meer zink: een natuurlijke rustgever bij spanning én inspanning. Rozewortel bevordert evenwichtigheid in stress-situaties. Vitamine B1 ondersteunt een normale psychologische functie en draagt bij tot het behoud van geestelijke energie