PEA, wat is dat eigenlijk?

Palmitoylethanolamide (PEA) is een vetzuuramide en een natuurlijke lichaamseigen stof. Onze cellen kunnen deze stof aanmaken als reactie op bepaalde prikkels. Ook voedsel bevat kleine hoeveelheden PEA; vooral eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis. In de jaren negentig van de vorige eeuw ontdekte Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini de bijzondere werking van PEA. Sindsdien is er veel onderzoek gedaan naar PEA waardoor er steeds meer over bekend werd.

Supplementen met PEA

Bij een verhoogde behoefte aan PEA kan een supplement uitkomst bieden. Aangezien PEA een lichaamseigen stof is (een vetzuuramide), neemt het lichaam het via de darmen uitstekend op. Vervolgens wordt het gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels en cellen.

PEA-capsules van Golden Naturals bevatten zuivere palmitoylethanolamide.

Golden Naturals PEA 400 mg

De PEA-capsules van Golden Naturals bevatten pure, zuivere palmitoylethanolamide. Voor éxtra aandacht voor het bewegingsapparaat is aan PEA 400 mg van Golden Naturals ook magnesium toegevoegd in de vorm van bisglycinaat. Magnesium is goed voor zenuwen en spieren en helpt bij vermoeidheid. BioPerine® (Piper nigrum L. extract) draagt bij aan de opname in het lichaam. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Meer weten over PEA? Bel ons!

Uiteraard doen we onze uiterste best om u zo volledig mogelijk te informeren over de inhoud en werking van Golden Naturals-producten. Helaas kunnen we hier geen (volledige) informatie verstrekken over alle toepassingen van dit supplement. In overeenstemming met de geldende wetgeving houden we die informatie gescheiden van de productcommunicatie op deze website. Voor vragen of aanvullende informatie over onze producten kunt u ons tijdens kantooruren bellen op +31(0)499-440222.