Op weg naar een gezond cholesterol!

Een goed cholesterolgehalte is belangrijk voor de conditie van het hart en de bloedvaten. Een verantwoorde leefstijl en gezonde voeding dragen daaraan bij. Datzelfde geldt voor Golden Naturals Rode Gist Rijst & 100 mg Q10: een natuurlijk product met monacoline K dat een gunstig effect heeft op het cholesterolgehalte. Maar waarom is een gezonde cholesterolspiegel eigenlijk zo belangrijk?

Wat is cholesterol?

Cholesterol is een belangrijke bouwstof voor het lichaam en voor de aanmaak van cellen en vitamine D. Het grootste deel wordt aangemaakt door de lever. De rest krijgen we binnen door voeding. Normaal gesproken maakt ons lichaam preciés voldoende cholesterol aan. Door het eten van veel suiker en verzadigd vet, stresssituaties, overgewicht of erfelijkheid kan dit echter uit balans raken.

Wat kun je zelf doen?

Een verantwoorde leefstijl is essentieel om je cholesterol op niveau te houden: gezonde en gevarieerde voeding, voldoende bewegen en niet roken. Ook supplementen kunnen ondersteuning bieden. Voor mensen die hun cholesterolspiegel op een gezond peil willen houden, is Golden Naturals Rode Gist Rijst & 100 mg Q10 een uitermate geschikt en natuurlijk product.

Wetenschappelijk bewezen werking 

Rode gist rijst is een traditioneel Chinees voedingsmiddel dat ontstaat door fermentatie van rijst. Tijdens dit proces wordt de bioactieve stof monacoline K gevormd: een belangrijk bestanddeel dat een gunstig effect heeft op het behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rood gefermenteerde rijst. Ieder Golden Naturals Rode Gist Rijst-product wordt getest op citrinine, zodat je erop kunt vertrouwen dat het niet alleen citrinine-arm is, maar ook 100% veilig in gebruik. Het heeft een duurzame werking, waardoor het ook op de langere termijn op peil blijft.

De kracht van Golden Naturals Rode Gist Rijst & 100 mg Q10
• voor een verantwoord cholesterolgehalte1
• getest op citrinine; 100% veilig in gebruik
• vrij van allergenen