Golden Naturals
Bacopa Brain Support
60
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Bacopa 60 caps GN-594

Bacopa Brain Support

Golden Naturals
60
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 20,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Cognitieve functies of vaardigheden zijn onder meer geheugen, intelligentie, taal en concentratie. Dankzij die functies is ons lichaam in staat om informatie en kennis op te nemen en te verwerken. Door ouder te worden, gaan deze langzaam achteruit. Het woord cognitief doelt op alle informatieverwerkende processen die zich afspelen in de menselijke hersenen. Om tot cognitie te komen moet er eerst worden waargenomen.
Bacopin® is een gestandaardiseerd extract van de plant Bacopa monnieri. Bacopa monnieri wordt al eeuwenlang gebruikt voor mensen van alle leeftijden ter ondersteuning van het geheugen. Er zijn een aantal verbinden geïdentificeerd in Bacopa, waaronder bacosides A en B, die de overdracht tussen zenuwcellen in de hersenen verbeteren. Deze bacosides ondersteunen cognitieve functies, waardoor het makkelijker wordt om nieuwe informatie te leren en te onthouden. Bacopa helpt om fris en alert te blijven*. In de Golden Naturals Bacopa Brain Support zijn onder andere zink en vitamine B12 toegevoegd. Zink draagt bij aan een normaal probleemoplossend vermogen en een normaal geheugen. Ook houdt zink de geest helder. Vitamine B12 geeft energie om helder na te denken, waarbij het de hersen- en zenuwfuncties ondersteunt welke betrokken zijn bij het redeneren. Ook is vitamine B12 goed voor het concentratievermogen.

KENMERKEN
  • ondersteunt de mentale prestaties*1
  • helpt om fris en alert te blijven*1
  • draagt bij aan een normaal probleemoplossend vermogen2
  • ondersteunt de hersen- en zenuwfuncties die bij het redeneren zijn betrokken3

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

  • Bacopin® Bacopa monnieri1
  • vitamine B123
  • zink2

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Artikelcode: GN-594
EAN-code: 8718164643989
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Bacopin® Bacopa extract (Bacopa monnieri)
  waarvan 20% bacosides
150
mg
**
**
Vitamine B12 (methylcobalamine) 30 mg 16
Zink (citraat) 0,4 µg 30
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
Bacopin® (Bacopa monnieri extract), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (rijstvlies-extract), zinkcitraat, BioPerine® (Piper nigrum L. extract), methylcobalamine.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (kruiden-, vitaminen-, mineralenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 tot 2 capsules met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!