Golden Naturals
Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg
180
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Vitamine K2 200 mcg & D3 25 mcg 180 vega caps GN-520-10

Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg

Golden Naturals
180
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 69,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Voor de ondersteuning van je bloedsomloop met Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg

De sterke combinatie van Vitamine K2 en D3 krijgt steeds meer bekendheid. Beide vitaminen versterken elkaars werkzaamheid, ook wel synergie genoemd. Daarom hebben wij Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg in het assortiment. Dit supplement bevat gepatenteerde Vitamine K2 (menanchinon-7) en vitamine D3 uit cholecalciferol. Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg heeft een uitgebalanceerde samenstelling met diverse kruiden en vitaminen, zoals vitamine C, die belangrijk zijn voor elastische aderen en het behoud van sterke vaten, en de doorbloeding daarvan. Maar ook de vitamine D die voor het transport en opname van calcium zorgt en alle bijbehorende voordelen daarvan staan hoog in het vaandel bij dit product. Dit product is niet geschikt in combinatie met bloedverdunners. Gebruik je bloedverdunners? Probeer dan Vitamine K2 45 mcg & D3 25 mcg.

  • Synergie tussen Vitamine K2 en vitamine D3. Deze samenwerking heeft meerdere voordelen voor het lichaam, zoals bij de calciumstofwisseling en bij de botten.
  • Vitamine K speelt een rol bij de botaanmaak en bloedstolling.
  • Vitamine D is belangrijk voor het proces van celvernieuwing en ondersteunt het immuunsysteem.
  • Vitamine C is gunstig voor elastische aderen en het behoud van een sterke vaatwand.
  • Goed voor de doorbloeding door OPC uit druivenpitextract.
  • De meest effectieve vormen als ingrediënten, zoals de vorm van Vitamine K2: menanchinon-7, vitaMK7® van Gnosis
  • Niet geschikt in combinatie met bloedverdunners. Cumarine derivaten/antistollingsmiddelen zoals warfarine, acenocoumarol en fenprocoumon).

Synergie tussen Vitamine K2 en D3

Vitamine K2 en vitamine D3 werken samen in het lichaam, ook wel synergie genoemd. Deze twee vitaminen werken samen in de calciumstofwisseling. Vitamine D3 bevordert namelijk de opname van calcium, terwijl Vitamine K2 helpt bij het reguleren van de afzetting van de calcium. Met andere woorden: Vitamine K2 stuurt calcium naar de botten, waar het nodig is, en houdt het weg van de slagaders en andere zachte weefsels.

Sterke botten

Sterke botten zijn enorm belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. In dit supplement Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg zitten meerdere ingrediënten ter ondersteuning van de botten. De synergie tussen Vitamine K2 en D3 heeft ook invloed op de botten. Vitamine K2 helpt bij de opname van mineralen, zoals calcium in de botten en het botweefsel. Vitamine D zorgt er dan weer voor dat calcium op de juiste plekken in het lichaam terechtkomt en goed wordt opgenomen. Dit is belangrijk voor het behoud van sterk botweefsel. Vitamine C speelt een rol bij de botaanmaak en is hierdoor ook voor het behoud van sterke botten. Deze vitamine speelt ook een rol bij de aanmaak van kraakbeen en bij het behoud van gezond kraakbeen.

Elastische aderen

Naarmate mensen ouder worden, kunnen de elastische vezels in de aderen hun elasticiteit verliezen. Elastische aderen zijn van belang voor een goede doorbloeding. Vitamine C is gunstig voor soepele en elastische aderen. Het ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand en is belangrijk voor de bloedvaten.

Goede doorbloeding

Een goede doorbloeding is essentieel voor de gezondheid op elke leeftijd, maar wordt bijzonder belangrijk naarmate men ouder wordt. Een goede doorbloeding zorgt voor het aanvoeren van voedingsstoffen en zuurstof naar alle delen van het lichaam. Ook helpt het bij het afvoeren van afvalstoffen. OPC uit druivenpitextract is goed voor de doorbloeding. Vitamine K is goed voor een normale bloedstolling.

Zonlicht uit een potje

Vitamine D, vaak omschreven als ‘zonlicht’ uit een potje’, is essentieel voor gezonde botten en het immuunsysteem. Hoewel het van nature voorkomt in zonlicht, wordt het door de gezondheidsraad aanbevolen om voor bepaalde groepen om extra vitamine D in te nemen door middel van supplementen. Vitamine D stimuleert de aanmaak van vitamine K-afhankelijke eiwitten. Daarnaast is het belangrijk voor het proces van celvernieuwing en ondersteunt het de afweer van het lichaam.

Effectieve vormen

In de Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg maken we gebruik van de meest effectieve vormen van de ingrediënten.

Er zijn drie verschillende vormen van vitamine K, namelijk K1, K2 en K3. Vitamine K1 komt vooral voor in groene bladgroenten. Vitamine K2 komt voor in gefermenteerde voedingsmiddelen, zoals natto (gefermenteerde sojabonen). Vitamine K2 heeft verschillende subtypen, genaamd MK-4 tot MK-13. MK-4 en MK-7 zijn de meeste bekende vormen. Vitamine K3 is een synthetische vorm, die eerst moet worden omgezet in het lichaam. Bij dit supplement is er bewust gekozen voor de menachinon-7 vorm van vitaMK7® Gnosis. MK-7 wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van Vitamine K2 vanwege zijn langere halfwaardetijd in het bloed. Dit betekent dat het langer in het lichaam blijft. Deze vorm van Gnosis heeft een hoog zuiverheidsniveau. Het levert meer dan 99% van de actieve K2-vorm, wat resulteert in een ingrediënt zonder onzuiverheden en met een gegarandeerde werking.

Vitamine D heeft ook meerdere vormen, maar vitamine D2 en D3 zijn de meest bekende en vaakst gebruikte vormen in voedingssupplementen. Vitamine D2, ook wel ergocalciferol genoemd, komt veel voor in plantaardige producten zoals paddenstoelen en schimmels. Vitamine D3, ook bekend als cholecalciferol, is de natuurlijke vorm die in de huid van mensen wordt geproduceerd wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. Het zit ook in een aantal dierlijke producten, zoals vette vis, lever en eierdooiers. Over het algemeen is vitamine D3 effectiever dan vitamine D2. Daarom is er dus bewust gekozen voor deze vorm in het supplement Vitamine K2 MK-7 200 mcg & D3 25 mcg. 

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende. 

Artikelcode: GN-520
EAN-code: 8718164643217
Blogberichten (7)
Samenstelling
Inhoud 180 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Druivenpit (Vitis viniferae) extract
  gestandaardiseerd op 95% PACs (met OPC)
200
mg
**
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 12 mg 15
Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 1000 I.E.) 25 µg 500
Vitamine K2 (menachinon-7, vitaMK7® Gnosis) 200 µg 267
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg

Ingrediënten
vulstof (microkristallijne cellulose), kruidenextracten, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vitaminen, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, talk), calcium-L-ascorbaat.

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x per dag 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen. Zowel vitamine K2 als vitamine D3 zijn vetoplosbare vitaminen, wat betekent dat ze het best worden opgenomen wanneer ze samen met vetten worden ingenomen. Over het algemeen bevat het avondeten de meeste vetten, dus zou het meest ideale zijn om de capsule tijdens het avondeten te nemen.

Overleg bij gebruik van cumarine derivaten, antistollingsmiddelen zoals warfarine, acenocoumarol en fenprocoumon, eerst met een deskundige voordat je een vitamine K2-supplement gaat gebruiken. Dit product is niet geschikt in combinatie met bloedverdunners. Ons product Vitamine K2 45 mcg & vitamine D3 25 mcg is wel geschikt met bloedverdunners. De capsule mag geopend worden, als je het lastig vindt om deze door te slikken. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!