Golden Naturals
Ubiquinol 50 mg & Rode Gist Rijst
60
veganistische capsules
_Golden Naturals Ubiquinol 50 mg & Rode Gist Rijst 60 vega caps GN-370

Ubiquinol 50 mg & Rode Gist Rijst

Golden Naturals
60
veganistische capsules
€ 30,95
Niet op voorraad
Beschrijving
Voor mensen die hun cholesterolspiegel op een gezond peil willen houden, is Golden Naturals Ubiquinol 50 mg & Rode Gist Rijst een passend supplement. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van 10 mg monacoline K per dag bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel. De bioactieve stof monacoline K is een bestanddeel in rode gist rijst, dat ook de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed ondersteunt. Daarnaast bevat dit product 50 milligram ubiquinol, de biologisch meest actieve vorm van Q10. Ubiquinol is, in tegenstelling tot geoxideerde Q10 (ubiquinon), een kant-en-klare vorm die veel beter door het lichaam wordt opgenomen. Uit onderzoek is gebleken dat zowel bij dieren als bij mensen toediening van ubiquinol resulteert in hogere Q10-waarden in het bloedplasma. Bij ouderen blijken de verschillen nog duidelijker dan bij jonge mensen. Iedere Golden Naturals Rode Gist Rijst-charge wordt getest op citrinine, zodat je erop kunt vertrouwen dat het niet alleen citrinine-arm is, maar ook volledig veilig in gebruik. Golden Naturals Rode Gist Rijst & 100 mg is geschikt voor langdurig gebruik, waardoor de rode gist rijst het cholesterolgehalte ook op de langere termijn op een verantwoord gehalte houdt.
Artikelcode: GN-370
EAN-code: 8718164646690
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule)
Rode gist rijst extract 333 mg
   waarvan 3% monacoline K 10 mg
L-leucine 60 mg
Kaneka QH® (ubiquinol) 50 mg
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg
Ingrediënten
(extracten van) kruiden, antiklontermiddelen (rijst concentraat, siliciumdioxide), pullulan (capsule), gefermenteerde plantaardige L-leucine, ubiquinol
De vegetarische capsules zijn gemaakt van pullulan uit de cassave plant.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, melk, noten, pinda, schaal- en weekdieren, vis
Allergenen
Bevat soja.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Jouw waardering
Blogberichten
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!