Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retouren en voorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. U heeft na herroeping van uw order nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Nadat wij het artikel in goede orde retour hebben ontvangen zullen wij het gehele aankoopbedrag en de verzendkosten van heenzenden aan u crediteren binnen 14 dagen na ontvangst (of bij twijfel nadat u een bewijs kan leveren dat het product is verzonden). Om uw retour zo vlot mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u gelieve uw retour altijd eerst aan te melden via onze retourenpagina.


Klik hier
om uw retour aan te melden.


Na aanmelding van uw retour zullen wij u voorzien van verdere instructies en u per mail op de hoogte houden van het retourproces. Wij zullen het orderbedrag zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na binnenkomst van uw retour terugstorten (mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is).