Golden Naturals
Lavendel olie
30
milliliter
Gemiddeld:
Waardering:
90% of 100
Golden Naturals Etherische olie Lavendel 30 ml GN-599

Lavendel olie

Golden Naturals
30
milliliter
Gemiddeld:
Waardering:
90% of 100
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 14,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Al in de oude beschavingen van Egypte, India en China kende men de kracht van etherische oliën. De oude Egyptenaren balsemden lichamen ermee en verwerkten het in hun cosmetische producten. Er zijn meer dan 40 verschillende soorten en kruisingen van lavendelsoorten die allemaal lavendel worden genoemd. De echte lavendel wordt op vele plekken in de wereld gekweekt, maar het kerngebied ligt in het Middellandse Zeegebied. De lavendel uit Golden Naturals Lavendel olie komt uit Frankrijk. Lavendel is de meest bekende én gebruikte etherische olie en wordt vaak direct herkend door de zoete, kruidige en bloemige geur. Een heerlijke olie om te verdampen om een rustige en relaxte sfeer te creëren en om bij te ontspannen. Maar het kan natuurlijk ook toegevoegd worden aan een badolie of massageolie. Tip: breng een druppel niet verdunde olie aan op de voetzool of op een zakdoek en leg deze bij het hoofdkussen voor het slapengaan.
Artikelcode: GN-599
EAN-code: 8718164644047
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 30 milliliter
Ingrediënten
Lavandula angustifolia.

Gebruik & dosering
Instructies
Breng een druppel aan op de voetzool of op een zakdoek en leg deze bij het hoofdkussen voor het slapengaan. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander. Voeg enkele druppels toe aan een badolie of massageolie. Alleen voor uitwendig gebruik. Bevat geen dierlijke ingrediënten. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
90% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!