De kracht van Herbatint
Herbatint is een permanente haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met acht organische kruidenextracten. Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt grijs haar direct vanaf het eerste gebruik. Je haar krijgt een natuurlijke en levendige kleur.

Natuurlijke formule
Herbatint is een haarkleuring waarbij natuurlijke kleuring, voeding en optimale bescherming van het haar voorop staat. Door de unieke samenstelling is Herbatint niet schadelijk voor het haar. Herbatint haalt zoveel mogelijk ingrediënten uit de natuur. Er worden minimale farmaceutische en chemische ingrediënten gebruikt en het product is aangevuld met rijke extracten van planten, kruiden en eiwitten rechtstreeks uit de natuur. Denk aan aloë vera, rozemarijn en kinabast.

Duurzaamheid en innovatie
Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Herbatint. Dat blijkt uit de aandacht voor de zuiverste grondstoffen en biologische kruidenextracten. Daarnaast is het verpakkingsmateriaal recyclebaar en draagt Herbatint een steentje bij aan de bewustwording rondom sociale en milieuproblemen.
Onderzoek en kwaliteit
Doorontwikkeling begint bij innovatie en onderzoek. Dit doet Herbatint al 40 jaar. Uitgebalanceerde formules worden continu geoptimaliseerd, om zo het meest veilige en natuurlijke alternatief te kunnen (blijven) bieden op het gebied van haarkleuring.
Loyaliteit en vertrouwen
Herbatint kent vele trouwe klanten. Vooral dankzij de combinatie van optimaal gebruiksgemak, uitmuntende (grijs)dekking en natuurlijke ingrediënten én de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Herbatint als Golden Naturals-merk
Herbatint is een bijzonder merk tussen alle andere Golden Naturals-merken. Herbatint is een van oorsprong Italiaans merk (https://nl.herbatint.com/nl) dat door Golden Naturals in Nederland wordt gedistribueerd. Waarom? Herbatint biedt het meest natuurlijke alternatief op het gebied van permanente haarkleuring. Dat maakt het een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Wil je meer weten over de plantaardige extracten die Herbatint gebruikt in de haarkleuringen? Lees dan eens onze blog.