Gezichtsscan

Bij Golden Naturals B.V. staan we aan de voorhoede van innovatie als het gaat om het ondersteunen van onze klanten bij het maken van de juiste keuzes voor hun gezondheid en welzijn. Daarom zijn we trots om een geavanceerde tool aan te bieden die de keuze voor het juiste gezondheidssupplement vergemakkelijkt. Deze tool gebruikt de camera van een smartphone om binnen enkele seconden belangrijke gezondheids- en welzijnsbiomarkers te analyseren, helemaal zonder fysiek contact of extra apparatuur.

Deze state-of-the-art technologie biedt een snelle en nauwkeurige gezondheidsbeoordeling door subtiele veranderingen in het gezicht te analyseren, zoals kleur en expressie. Dit biedt onze klanten waardevolle inzichten die helpen bij het kiezen van het meest geschikte gezondheidssupplement uit ons uitgebreide assortiment. Deze methode, ondersteund door jaren van wetenschappelijk onderzoek, maakt gepersonaliseerd advies toegankelijker dan ooit.

Door deze innovatie te integreren, versterken we niet alleen onze commitment aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten, maar tillen we ook de service en ondersteuning die we bieden naar een hoger niveau. Dit past perfect binnen de huidige digitale transformatie met bijzondere voordelen voor zowel de selectie van supplementen als voor algemene gezondheidsbeoordelingen.

Bij Golden Naturals B.V. zijn we meer dan een leverancier van gezondheidssupplementen; we zijn een partner in de gezondheid van onze klanten. Met deze tool zijn we klaar om onze klanten te ondersteunen met geavanceerde oplossingen die gezondheidszorg toegankelijker, efficiënter en persoonlijker maken.