Nieuws & blog

Covid-19: Update & maatregelen omtrent corona-uitbraak

Bij Golden Naturals willen we u op elk moment van uitzonderlijke dienst zijn. Oók in bizarre tijden zoals deze, waarin het coronavirus en de bijkomende maatregelen de nodige consequenties hebben voor ons allemaal. Onze missie om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven, is nu relevanter dan ooit.

Lees meer

‘B12-bericht’ UMCG kort door de bocht

‘Ongefundeerd en onnodige stemmingmakerij’. Het nieuwsbericht van dinsdag 21 januari, waarin het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) een onderzoek presenteert waaruit blijkt dat een te hoge concentratie vitamine B12 in het bloed kan leiden tot een groter sterfterisico, levert een storm aan reacties op in de (sociale) media.

Lees meer

Eindejaarscolumn: Van zaaien naar oogsten

Terwijl we de kerstborrelglitters nog uit onze haren schudden, willen wij tussen alle feestjes en dinertjes toch graag even stilstaan. Niet zozeer bij jaarcijfers en targets, maar om onze waardering uit te spreken. Én om vooruit te blikken naar waar we écht naar uitkijken. Wat hebben we samen voor elkaar gekregen het afgelopen jaar en wat gaan we in het nieuwe jaar, sterker nog, in het nieuwe decennium, realiseren?

Lees meer