Nieuws & blog

Goede probiotica, wat is dat?

Probiotica zijn niet meer weg te denken uit de zelfzorgbranche en behoren tot de top 5 van favoriete en meest gekochte supplementen. Maar wat zijn nou precies probiotica? Waarom zou je kiezen voor een probioticum-supplement; wat is het nut en wat zijn de voordelen? Waar moet je op letten als je een probioticum-product koopt? En wat is het verschil tussen pre- en probiotica? Wij vertellen je het allemaal in deze blog.

Lees meer

Zomer(tijd)…!

Het duurt waarschijnlijk nog even voordat we zonder jas naar buiten kunnen, maar komende zondag gaat toch écht de zomertijd alweer in! De zomer is hét seizoen van zon, zee, strand en luieren op de camping. We zijn veel en lang buiten om te kunnen genieten van de heerlijke temperaturen. Wist u dat we bij Golden Naturals producten hebben die specifiek in de zomer verlichting kunnen geven? We vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Bij pollen in de lucht…Scutellaria!

De lente: hét seizoen waar de meeste mensen naar uitkijken. Een lekker zonnetje en alle bomen, planten en bloemen volop in bloei. Door dagelijkse blootstelling aan invloeden van buitenaf, zoals stof, zon en pollen, kan ons immuunsysteem zo nu en dan wel wat hulp gebruiken. 

Lees meer