Zomerse bad hair days? Niet meer!

Last van droog haar tijdens de zomer? Maak je geen zorgen! Herbatint heeft een aantal goede tips op een rijtje gezet, en die delen wij uiteraard graag met jou.

Houd je kleur levendig

Hoe houd je je haarkleur levendig en glanzend, zelfs tijdens de heetste tijd van het jaar? Reinig je haar met Herbatint Normaliserende Shampoo om zo al het zout en enige bleekresten uit je haar te verbannen. Zo breng je de pH-balans in je haar weer terug op peil. Je haar behoudt op deze manier een prachtige en levendige kleur. Heb je een blonde of lichtbruine haarkleur? Kies dan voor Herbatint Chamomille Shampoo. Deze shampoo geeft je haar een mooie glans, dankzij de combinatie van kamille-, rabarber- en saffraanextracten. Zónder de natuurlijke pH-balans in jouw haar aan te tasten!

Petje op, petje af

Bescherm jezelf tegen de zon en geef jouw look een modieuze, finishing touch: kies voor hoeden, petjes en sjaaltjes, onmisbare accessoires voor bijvoorbeeld het strand. Comfortabel, functioneel en beschermend. Bovendien beschermt het je haar tegen uv-straling. Zo komt die coupe de zomer wel door!

Take a break

Zomervakantie: geef je haar ook eens wat rust! Volg deze drie simpele stappen om jouw haar weer te voorzien van volume en glans:
Stap 1: Om mechanische of thermische stress te voorkomen, was je je haar met warm water. Spoel je haar de laatste keer na met koud water. Dit zorgt voor een extra levendige kleur en glans.
Stap 2: Om je haar niet te beschadigen, kun je het beste gebruik maken van houten kammen en borstels in plaats van plastic. Houten accessoires zijn vaak anti-statisch, irriteren de huid niet én zorgen niet voor scheurtjes in je haar.
Stap 3: Laat je föhn even links liggen. Of gebruik ‘m alleen op een lage temperatuur. Let goed op de luchtstromen, dan kun je jouw haar met een gerust hart aan de lucht laten drogen! Probeer in de zomer ook je stijltang niet te gebruiken.

Heb jij nog goede tips om de kracht en glans van je haar te behouden? Laat het ons weten!