Zeer trots op uitkomst klanttevredenheidsonderzoek

Winkeliers waarderen Golden Naturals met een 8,5!

Alles draait bij Golden Naturals om kwaliteit, werkzaamheid en uiteraard service. Elke dag weer doen wij ons uiterste best om onze klanten naar alle tevredenheid te bedienen en zoveel mogelijk mensen te helpen hun gezondheid te behouden en verbeteren. We hechten dan ook veel waarde aan de mening van onze klanten. Wat doen we goed? Wat kan beter? Om een echt goed antwoord te krijgen op deze en andere vragen hebben we in oktober vorig jaar een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Met als doel concrete verbeterpunten en handvatten die ons naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Ruim 130 winkeliers hebben de tijd genomen de vragenlijst in te vullen en zo hun feedback te geven op onder andere onze producten en dienstverlening.

Onderscheidend en kwalitatief uitstekend assortiment

De algemene klanttevredenheid scoort maar liefst een 8,5. Klanten zijn het meest te spreken over het ruime assortiment, de kwaliteit en onze snelle levering. Golden Naturals wordt gezien als betrouwbare partner/leverancier die kwalitatief hoogstaande producten aanbiedt. Dit zijn de belangrijkste redenen om klant te blijven. Bovendien vinden klanten Golden Naturals onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Hierbij noemen zij nadrukkelijk de 2 euro-kortingsdop, het veelzijdige productaanbod en de unieke samenstellingen.

Wat kan er beter?

Uiteraard komen uit een klanttevredenheidsonderzoek ook altijd aanbevelingen naar voren. Meer aandacht voor communicatie richting de klant met betrekking tot productwijzigingen, introducties en saneringen was een van de meest genoemde verbeterpunten. Klanten hebben daarnaast bijna allemaal nóg meer behoefte aan meer productinhoudelijke kennis om hun klanten optimaal te kunnen adviseren. Het spreekt voor zich dat Golden Naturals alle aanbevelingen uit het onderzoek zeer ter harte neemt en maximaal inzet op snelle verbetering van de genoemde punten.

Met het oog op de toekomst

Het hele team van Golden Naturals is uiteraard blij met de uitkomst van het klanttevredenheidsonderzoek. “Wij zijn enorm trots op dit mooie resultaat en het geweldige gemiddelde eindcijfer van 8,5! Klanten waarderen onze producten en dienstverlening en dát is waar wij het elke dag weer voor doen”, aldus Jan-Dirk Troost en Werner Jentjens namens de directie van Golden Naturals. “Dankzij de resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek hebben wij duidelijk inzicht gekregen in wat we goed doen en wat we kunnen verbeteren. Hier gaan wij de komende periode hard mee aan de slag. Zo kunnen wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn.”

Consumenten geven een 9,3

Niet alleen de mening van winkeliers telt: uiteraard hechten we bij Golden Naturals óók heel veel waarde aan de mening van consumenten. Inmiddels hebben we ruim 2000 onafhankelijke beoordelingen ontvangen waaruit blijkt dat consumenten erg tevreden zijn over Golden Naturals. Gemiddeld geven zij ons maar liefst een 9,3! Meer weten of zelf een review achterlaten? Kijk op: www.kiyoh.com/reviews/1043269/goldennaturals