Wees voorbereid - Bestel op tijd

De feestdagen staan voor de deur. De leukste, maar ook drukste tijd van het jaar! Sinds de uitbraak van het coronavirus doen bovendien steeds meer mensen hun inkopen online. Dit zorgt voor extreme drukte en capaciteitsproblemen bij onze partner PostNL. Met deze blog willen wij je op de hoogte stellen van de stand van zaken omtrent levertijden en geven we tips voor een tijdige bezorging!

Feestdagendrukte

De medewerkers van PostNL staan in de startblokken voor de vele pakketten die worden verstuurd in de komende periode. De drukte start bij de aankomst van de Sint in ons land op zaterdag 13 november. De verwachting is dat er een piek in online bestellingen zal zijn rond Black Friday (26 november) en Cyber Monday (29 november). Deze dagen vallen vlak voor Sinterklaas, en dat betekent dat er op de dagen in aanloop naar het kinderfeest miljoenen pakketten bezorgd gaan worden. PostNL heeft diverse voorbereidingen getroffen om de verwachte drukte goed aan te kunnen.

Tips voor tijdige bezorging!

  • Bestel doordeweeks. Zo vermijd je drukke dagen bij webwinkels en bezorgers.
  • Bestel ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.
  • Laat pakketten afleveren op een servicepunt. De vervoerder komt dan niet voor een dichte deur te staan, je kunt het pakket ophalen wanneer je wilt en je voorkomt dat het voortijdig in handen komt van degene die je wilt verrassen.
  • Als je het graag thuisbezorgd wilt hebben, kies dan een moment waarop je zeker weet dat je thuis bent. Als bezorgers voor een dichte deur staan, duurt de bezorging van pakketten langer.
  • Benieuwd wanneer je pakketje binnenkomt? Houd dan je Track & Trace link of de app PostNL in de gaten.

Daarnaast help je het milieu ook een handje als je zoveel mogelijk tegelijk bestelt. Zo kan PostNL namelijk meer pakketten bezorgen met één ritje.

Vragen?

Meer informatie over bestellen en levertijden? Neem gerust contact met ons op via e-mail, de chat op onze website of telefoonnummer 0499-440222. We helpen je graag.