Vier Valentijn met Herbatint

Vier de liefde voor je haar tijdens de meest romantische maand van het jaar! Creëer een warme look met Herbatint-nuances en de tips van onze Master Colorists. Zoals een mooie rode tint met een mix van koper en mahonie voor een liefdevol en glamorous effect.

Intens rood

Is jouw eigen haarkleur bruin of donker(der), mix dan 5M en 5R om je haar een diepe en intense rode gloed te geven. Combineer de twee tinten om zo bij de best passende kleur voor jou uit te komen. Wil je een meer koperkleurige rode tint? Gebruik dan 2/3e van de 5R en 1/3e van de 5M. Wil je juist meer richting mahonie? Gebruik dan 2/3e 5M en 1/3e 5R.

Levendig koper

Ben je van nature blond of licht(er)? Meng dan 7M en 7R om je haar te voorzien van levendige en koperkleurige tinten. Ook hier geldt: mix de haarkleuringen naar jouw wens. Op zoek naar een diepe, intense koperkleur? Gebruik dan 2/3e 7R en 1/3e 7M. Een lichte mahonietint creëer je met 2/3e 7M en 1/3e 7R.

Natuurlijk en licht

Zijn diepe rode tinten niets voor jou? Dan kun je er altijd voor kiezen om een derde van de koperkleur (R) of mahoniekleur (M) te mengen met twee derde van een natuurlijke kleur (N). Zo krijgt je haar een lichte, rode glans. Kies altijd voor nummers die bij elkaar passen. Bijvoorbeeld: meng 2/3e 5N met 1/3e 5R of 5M.

Zelf verven moeilijk? Echt niet!

Vind jij je haar kleuren maar lastig? Nergens voor nodig! Bekijk onze instructievideo en geef je haar een prachtige Valentijns-tint: appeltje-eitje!