Covid-19: Update & maatregelen omtrent corona-uitbraak

Bij Golden Naturals willen we u op elk moment van uitzonderlijke dienst zijn. Oók in bizarre tijden zoals deze, waarin het coronavirus en de bijkomende maatregelen de nodige consequenties hebben voor ons allemaal. Onze missie om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven, is nu relevanter dan ooit. Met dit bericht willen wij u op de hoogte stellen van de stand van zaken en van enkele maatregelen die Golden Naturals neemt als gevolg van de coronacrisis.

Bereikbaarheid

Op dit moment is óók de gezondheid van onze eigen medewerkers van groot belang. Vanzelfsprekend volgt Golden Naturals de RIVM-richtlijnen nauwgezet op. Dit houdt in dat al onze medewerkers die thuis kúnnen werken, dat ook doen. Onze buitendienstmedewerkers werken momenteel vanuit huis en zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp. Om zo effectief mogelijk bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus, plant onze buitendienst geen fysieke afspraken meer in tot 6 april.

Orderverwerking

Er is momenteel heel veel vraag naar onze producten. We werken hard om alle orders op tijd te versturen. Door deze grote drukte kan het voorkomen dat onze binnendienst beperkt bereikbaar is. Daarom vragen wij u om orders zoveel mogelijk per e-mail (en niet per telefoon) aan ons door te geven.

Voorraad

De grootste run is momenteel op de vitamine C-producten en multivitaminen van Golden Naturals. Hierdoor loopt de voorraad in korte tijd sterk terug. We doen er alles aan om deze steeds zo snel mogelijk aan te vullen, maar het is nog lastig om hier gedetailleerde informatie over te geven. In het geval van out-of-stock hebben we gelukkig goede alternatieve Golden Naturals-producten op voorraad: Pelargonium, zink en specifieke multi’s uit de Multi Strong Gold-lijn, zoals de Basic, Kids, Mama, Woman en Senior. Tevens zullen wij onze voorraad eerlijk verdelen. Dit houdt in dat, afhankelijk van de grootte van uw bestelling, de gevraagde aantallen (waarschijnlijk) niet in één keer geleverd worden. Op deze manier kunnen wij iedereen zoveel mogelijk blijven voorzien van voorraad.

Kort op de bal

We hopen van harte dat met de bovenstaande maatregelen de gevolgen voor iedereen zo beperkt mogelijk blijven. We zitten kort op de bal om snel te handelen bij eventuele wijzigingen, zonder daarbij onze eigen gezondheid uit het oog te verliezen.

Uiteraard houden we u op de hoogte.

Iedereen veel sterkte. Let goed op jullie zelf en jullie naasten: gezondheid gaat boven alles.

Met vriendelijke groet,
Team Golden Naturals