Stem op Golden Naturals voor de Shopping Awards

Golden Naturals is genomineerd voor de Shopping Awards van Thuiswinkel Waarborg. We zouden het waarderen als je even de tijd zou nemen om op ons te stemmen. Dat kan door op deze link te klikken. Stemmen kan tot en met 28 februari 2023. Dank alvast voor de genomen moeite.

Over de Shopping Awards

De voormalige Thuiswinkel Awards, die sinds 2002 jaarlijks werden uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland, gaan sinds 2017 verder onder de naam: Shopping Awards. De Shopping Awards worden georganiseerd door de Stichting Shopping Awards (voorheen Stichting Nationale Thuiswinkel Awards). De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de digital commerce branche.

De Shopping Awards worden uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie (publieksprijzen) of vakgebied (vakprijzen). Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan de digital commerce sector.

Op donderdag 23 maart 2023 worden de Shopping Awards voor de 21e keer uitgereikt. De Stichting Shopping Awards draagt, zoals elk jaar, samen met BBP Media, zorg voor de organisatie en voor de financiering van het event via inschrijfgelden, sponsoring en kaartverkoop.