Spuiten, smeren of slikken?

Iedereen kent ze wel: die traditionele commercials met breed lachende ‘dames op leeftijd’ die antirimpelcrèmes met collageen aanprijzen als hét nieuwe wondermiddel. Want zo’n stralende en stevige huid, wie wil dat nu niet? Helaas moet ik je een (publiek) geheim verklappen: smeren werkt wel, maar minder goed dan je zou denken. Als je echt snel resultaat wilt zien, moet je collageen juist ínnemen. Dat is misschien even eeh, slikken.

Belangrijke bouwsteen

Niemand ontkomt eraan: ouder worden. Diverse externe en inwendige factoren zoals zonlicht, luchtkwaliteit, roken, ziekte en stress zorgen ervoor dat ook onze huid veroudert. Vanaf het 25e levensjaar maakt ons lichaam minder collageen aan en verliest je huid steeds meer vocht. Collageen is een belangrijke bouwsteen van het héle lichaam en het belangrijkste eiwit in onze huid. Het ondersteunt het vernieuwingsproces en houdt de huid stevig en soepel.

Spannend uitstapje

Voor het merk Golden Naturals is de lancering van Collageen& Hyaluronzuur in tabletvorm een spannend uitstapje. Immers, de meeste Golden Naturals-producten voorzien in een behoefte die van binnenuit het lichaam komt. Collageen & Hyaluronzuur is een bijzondere eend in de bijt: het effect komt ten goede aan de buítenkant. Toch blijven we ook hier trouw aan onze formule: doeltreffende werking van binnenuit en geen symptoombestrijding maar een structurele aanpak.

 

‘Alleen door je huid van binnenuit te voeden, kan het haar oorspronkelijke structuur en elasticiteit weer terugkrijgen.’

 

Hoge dosering collageen

Het geheim van Golden Naturals Collageen & Hyaluronzuur zit ‘m onder meer in een hoge dosering van twee verschillende typen (I en V) collageen om je huid van binnenuit te voeden. Hierdoor krijgt de huid meer volume en gaat er steviger en gladder uitzien. De samenstelling van Collageen & Hyaluronzuur is zo uitgebreid, dat je eigenlijk kunt spreken van een ‘multi’ voor natuurlijke huidverjonging. Zo is aan dit product van Golden Naturals vitamine C toegevoegd dat van belang is voor de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen. Vitamine E en zink hebben een anti-oxidatieve werking. Dit is belangrijk voor het behoud van een de normale structuur van je huid. Mijn advies: stop met smeren van dure crèmes…het is verspilde tijd én geld. Vanaf nu geef je van bínnenuit veerkracht aan je huid.

Jan-Dirk TroostDoor Jan-Dirk Troost, mede-eigenaar en productontwikkelaar bij Golden Naturals.