Spuiten, smeren of slikken?

Iedereen kent ze wel: die traditionele commercials met breed lachende ‘dames op leeftijd’ die antirimpelcrèmes met collageen aanprijzen als hét nieuwe wondermiddel. Want zo’n stralende en stevige huid, wie wil dat nu niet? Helaas moet ik je een (publiek) geheim verklappen: smeren werkt wel, maar minder goed dan je zou denken. Als je echt snel resultaat wilt zien, moet je collageen juist ínnemen. Dat is misschien even eeh, slikken.

Belangrijke bouwsteen

Niemand ontkomt eraan: ouder worden. Diverse externe en inwendige factoren zoals zonlicht, luchtkwaliteit, roken, ziekte en stress zorgen ervoor dat ook onze huid veroudert. Vanaf het 25e levensjaar maakt ons lichaam minder collageen aan en verliest je huid steeds meer vocht. Collageen is een belangrijke bouwsteen van het héle lichaam en het belangrijkste eiwit in onze huid. Het ondersteunt het vernieuwingsproces en houdt de huid stevig en soepel.

Spannend uitstapje

Voor het merk Golden Naturals is de lancering van Collageen Filler in tabletvorm een spannend uitstapje. Immers, de meeste Golden Naturals-producten voorzien in een behoefte die van binnenuit het lichaam komt. Collageen Filler is een bijzondere eend in de bijt: het effect komt ten goede aan de buítenkant. Toch blijven we ook hier trouw aan onze formule: doeltreffende werking van binnenuit en geen symptoombestrijding maar een structurele aanpak.

‘Alleen door je huid van binnenuit te voeden, kan het haar oorspronkelijke structuur en elasticiteit weer terugkrijgen.’

Beauty komt van binnen

Het geheim van Golden Naturals Collageen Filler zit ‘m onder andere in BioCell II®-collageen, dat zich 300 keer beter hecht aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die zorgt voor de hydratatie van je huid. In combinatie met essentiële micro-voedingsstoffen zoals L-cysteïne, vitamine C en astaxantine krijgt je huid meer volume en binnen drie weken een stevigere en gladdere uitstraling. Mijn advies: stop met smeren van dure crèmes…het is verspilde tijd én geld. Vanaf nu geef je van bínnenuit veerkracht aan je huid.

Jan-Dirk TroostDoor Jan-Dirk Troost, mede-eigenaar en productontwikkelaar bij Natusor.