Soepel door de overgang!

De overgang (menopauze) is het begin van een nieuwe levensfase. Je lichaam laat de vruchtbare periode achter zich en maakt ruimte voor een nieuwe hormoonbalans. Die veranderende hormonen kunnen overgangsverschijnselen veroorzaken, zowel lichamelijk als mentaal.

Een effectief antwoord op de overgang

Tijdens de overgang heeft 80% van de vrouwen last van fysieke ongemakken, zoals opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Golden Naturals Menopauze Formule bevat effectieve kruidenextracten en nutriënten die je lichaam ondersteunen en de symptomen verlichten.

Duurzame, natuurlijke ondersteuning

De overgang duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar. Gelukkig zijn de natuurlijke ingrediënten van Golden Naturals Menopauze Formule goed verdraagbaar zodat je het probleemloos lange tijd kunt gebruiken.

Zevenvoudige invloed voor een soepele overgang!

Wil je tijdens de overgang gerichte ondersteuning op meerdere gebieden? Dan is Golden Naturals Menopauze Formule echt iets voor jou. De rijke samenstelling met o.a. rhodiola, ashwagandha en vitamine D3, helpt bij alle kenmerken waar je mee te maken krijgt tijdens de overgang.