Nieuw waar in ’t schap van Golden Naturals

Onze leefomgeving en bijkomende behoeftes veranderen continu. Daarom blijven we kritisch op de producten uit ons bestaande assortiment en lanceren we regelmatig nieuwe producten. Zodat het altijd voldoet aan de actuele normen en de vraag van de consument. 

NIEUW: Golden Naturals Stemming Support (60 veganistische capsules)
Golden Naturals Stemming Support is een product speciaal voor de hersen-darm-as. Het bevat onder meer zink, vitamine B12 en een ruime dosering saffraan(extract), dat positief is voor lichaam én geest. Het versterkt de levenskracht en draagt bij aan een goede gemoedstoestand*. Daarnaast is Golden Naturals Stemming Support verrijkt met probiotica: zo’n 6 miljard levensvatbare bacteriën uit meerdere stammen van de belangrijkste soorten micro-organismen.

NIEUW: Golden Naturals GABA 1000 mg (60 veganistische tabletten)   
GABA (gamma-aminoboterzuur) is een belangrijke lichaamseigen stof van het menselijk brein: een neurotransmitter die het verkeer regelt tussen zenuwcellen in de hersenen. Aan Golden Naturals GABA 1000 mg zijn zink en thiamine (vitamine B1) toegevoegd. Thiamine draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren. Zink is goed voor het concentratievermogen en ondersteunt de normale weerstand tegen stress.

Golden Naturals Multi Strong Gold Senior (60 & 180 vegetarische capsules)
De verbeterde Multi Strong Gold Senior, toegespitst op 60-plussers, dient als aanvulling op de dagelijkse voeding. Het vitamine K2-gehalte is verlaagd, zodat dit product veilig in combinatie met bloedverdunners kan worden gebruikt. Daarnaast is OPC uit druivenpitextract (Vitis viniferae) toegevoegd. Multi Strong Gold Senior is vrij van koper en ijzer (geen risico op stapeling). En last but not least, deze multi is vanaf nu een handige one a day: één capsule per dag volstaat.

Golden Naturals Immuniteit Support (90 vegetarische capsules)
Golden Naturals Immuniteit Support is verbeterd: de hoeveelheden van kruiden(extracten) zijn aangepast. Vitamine C en D3, koper, seleen, bèta-D-glucaan, vliezige hokjespeul extract en BioPerine® zijn toegevoegd. Bodendien zijn het nu 90 vegetarische capsules in plaats van 60.

Golden Naturals Deep Sleep (60 & 180 veganistische capsules)
Na een korte 'time out' is een echte Golden Naturals-klassieker weer verkrijgbaar, én in een geheel nieuw jasje: Deep Sleep! Een sterk verbeterd product op basis van nieuwe inzichten, kritische evaluatie en aangepaste wet- en regelgeving. Zo is Deep Sleep nu volledig vrij van allergenen en is het melatoninegehalte verlaagd van 3 mg naar 0,27 mg, conform de verscherpte eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.