Nieuw jaar, nieuw waar!

Een nieuw jaar is begonnen en Natusor luidt 2019 in met weer een aantal nieuwe en verbeterde producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Golden Naturals Luchtwegen Formule (60 capsules)

Golden Naturals Luchtwegen Formule met malabarnoot (Adhatoda vasica) draagt bij aan het behoud van gezonde luchtwegen. Het bevat daarnaast Boswellia en Scutellaria en is rijk aan zink en vitamine C. Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Zink helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling.

Golden Naturals Scutellaria 2000 mg (60 & 180 capsules)

Scutellaria is in no time een echte Golden Naturals-bestseller geworden. Niet verrassend als je bedenkt dat dit krachtige product voor veel mensen hét redmiddel is tijdens het pollenseizoen. Vanaf nu ook verkrijgbaar als grootverpakking en als neusspray (zie onder). De capsules van Golden Naturals Scutellaria 2000 mg bevatten onder meer vitamine C die je immuunsysteem ondersteunt. Vitamine A en biotine dragen bij tot het in stand houden van normale slijmvliezen. Hierdoor reageer je minder heftig op pollen in de lucht.

Nieuwe producten - periode 1 2019

Golden Naturals Scutellaria Neusspray (20 ml)

Voor een optimaal resultaat combineer je Golden Naturals Scutellaria capsules met de Golden Naturals Scutellaria Neusspray. Deze effectieve spray bevat onder meer glidkruid (Scutellaria), geraniumwortel (Pelargonium) en pepermuntblad.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!