Nieuw in het Golden Naturals-assortiment

NIEUW(s)!

Zoals je van Golden Naturals gewend bent, verrijken wij continu ons assortiment met kwalitatieve en relevante producten. Innovatie is key: regelmatig lanceren we nieuwe producten en passen we ons bestaande assortiment zo nodig aan. In deze nieuwsbrief vertellen we je het laatste nieuws wat betreft onze productontwikkeling: zo ben je direct weer op de hoogte!

NIEUW

Omega 3 Visolie KIDS 60 kauwcapsules
Golden Naturals Omega 3 Visolie KIDS is speciaal voor kinderen vanaf 1 jaar. De kauwcapsules met heerlijke tuttifruttismaak zijn gevuld met een zuivere, kwalitatieve visolie afkomstig van duurzaam gevangen tonijn. Omega 3 Visolie KIDS bevat de omega 3-vetzuren EPA en DHA. DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het hart en DHA is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen. Het gunstige effect voor het hart wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Het gunstige effect voor de hersenen en het gezichtsvermogen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Vitamine C1000 mg Puur 180 capsules
Vitamine C in capsulevorm! Ideaal voor als je moeite hebt met het slikken van (grote) tabletten. Golden Naturals Vitamine C 1000 mg Puur bevat een hoge dosering L-ascorbinezuur: uitstekend geschikt in tijden dat je behoefte aan vitamine C groter is.


VERBETERD/AANGEPAST

Magnesium Bisglycinaat 300 mg 60/90/180 capsules
Dit product van Golden Naturals bevat magnesium in de vorm van magnesium bisglycinaat; de optimale magnesiumvorm voor de hersenfunctie. Dankzij de betere opname bereikt bisglycinaat makkelijker de bloed-hersenbarrière. Het toegevoegde taurine is een aminozuurachtige stof die de opname in het hersenweefsel nog eens extra bevordert. Aangepaste productnaam en met toegevoegde BioPerine®.

Rode Gist Rijst 50 mg Q10 60/180 capsules
Veel mensen die hun cholesterolspiegel op een gezond peil willen houden, gaan op zoek naar een natuurlijk zelfzorgmiddel. Rode gist rijst is een traditioneel Chinees voedingsmiddel dat ontstaat door fermentatie van rijst. Tijdens het fermentatieproces wordt de bioactieve stof monacoline K gevormd: een belangrijk bestanddeel dat een gunstig effect heeft op het behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rood gefermenteerde rijst. Golden Naturals Rode Gist Rijst 50 mg Q10 is geschikt voor langdurig gebruik, waardoor de rode gist rijst het cholesterolgehalte ook op de langere termijn op een verantwoord gehalte houdt. Dit product is een voordeliger alternatief voor de Rode Gist Rijst & 100 mg Q10.

Curcumine SLCPTM 400 mg 30 capsules
Curcumine is een van de meest toegepaste kruidenpreparaten en inmiddels ook bij een breder publiek bekend. Het is het belangrijkste werkzame bestanddeel van kurkuma, een aromatische specerij uit de wortel van de Curcuma longa. Curcumine heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem*. Daarnaast ondersteunt het op gerichte wijze de mentale balans* en de werking van het zenuwstelsel*. Bovendien draagt curcumine bij aan het behoud van soepele gewrichten* én een gezonde leverfunctie* en spijsvertering*. Een ware allrounder dus!
Golden Naturals Curcumine SLCPTM 400 mg is nu beschikbaar in 30 én 60 veganistische capsules.

Anaalzalf 50 ml
Eén van de meest gewaardeerde uit de Natusor-productlijn hebben we in een Golden Naturals-jasje gestoken: Anaalzalf. De succesvolle samenstelling is ongewijzigd, het doosje en de tube zijn aangepast conform Golden Naturals-stijl. Deze zijdezachte en effectieve zalf helpt snel en is door zijn unieke combinatie van ingrediënten verzachtend, kalmerend en verzorgend. Bovendien zorgt het voor het behoud van een sterke en elastische vaatwand.

Zwem- & kinderwratjes 100 ml
Een topper uit de Naturalize-productlijn! Deze spray bevat etherische oliën van onder andere tea tree en calendula. Een combinatie die de huid verzacht en herstelt en zeer effectief is voor de cosmetische verzorging van alle zwem- en kinderwratjes.   


Wil je meer informatie? Neem dan contact op via e-mail, chat of telefoon via  0499-440222. We staan je graag te woord!

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.