Natusor presenteert… (g)oud en nieuw

Natusor innoveert continu: regelmatig lanceren we nieuwe producten of verbeteren we ‘(g)oude vertrouwden’ uit ons bestaande assortiment. Zodat het altijd voldoet aan de actuele normen en de vraag van de consument. Zo blijven wij on top of the game. Vandaag introduceren we niet alleen nieuwe toppers; we hebben ook twee bestaande producten verbeterd. Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten!

Golden Naturals Ester-C® 1000mg

Een vitamine C op gebufferde basis. Gebufferde vitamine C is de best opneembare vorm. Ook mensen met een gevoelige maag of darmen kunnen Ester-C met een gerust hart gebruiken. Vitamine C in combinatie met zink ondersteunt het immuunsysteem en draagt daarnaast bij aan het behoud van een gezonde huid.

Golden Naturals Prostaat Formule

Door de combinatie van onder andere zink en Sabal (saw palmetto) houdt Golden Naturals Prostaat Formule je blaas gezond. Bovendien is het goed voor de prostaat, urinewegen én je potentie. Prostaat Formule is een ‘one a day’, wat betekent dat je maar één keer per dag één capsule hoeft in te nemen. Hierdoor is deze verbeterd product gemakkelijk in gebruik en ideaal voor de drukke(re) man!

Nieuwe producten - periode 5 2018

Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Formule

De groenlipmossel is een bijzonder diertje waaruit een lipidenextract wordt gewonnen dat een positief effect heeft op gevoelige spieren, pezen en gewrichten. Door toevoeging van onder andere vitamine C, D3, curcumine en zwarte bes is Vloeibare Groenlipmossel Formule een zeer doeltreffend supplement met een meervoudige werking.

Golden Naturals 7-daagse Immuniteit Kuur

Kan jouw weerstand wel wat ondersteuning gebruiken? Als je je niet lekker voelt, kies dan voor Golden Naturals 7-daagse Immuniteit Kuur: een effectief middel op basis van onder andere propolis, zink, echinacea en vitamine C. Deze kuur duurt (zoals de naam al aangeeft) slechts 7 dagen en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar. Je voelt je snel weer fit!

Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat Poeder

De Magnesium Bisglycinaat Poeder van Golden Naturals is verbeterd. Zo is er nu een fris citroensmaakje aan toegevoegd. Magnesium Bisglycinaat is de beste opneembare vorm van magnesium. Magnesium is belangrijk voor tal van lichaamsfuncties. Bovenal heeft het en positieve invloed op je spieren en zenuwstelsel, maar het helpt ook om vermoeidheid te verminderen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!