Must voor de lente? Natuurlijk mooi haar met Herbatint

Na de boom van pastelkleuren en regenboogtinten, wordt de look van de lente/zomer van 2019 gekenmerkt door natuurlijke stijlen en tinten. Ook op de catwalks van Milaan, Parijs en New York zijn delicate, natuurlijke producten overduidelijk de trend. Producten gemaakt zonder ammoniak, voor gezond haar dat natuurlijk oogt. Wil jij dat ook? Volg het advies van onze Master Colorist om je look een boost te geven met lichte tinten, zonder je haar te ruïneren!

Honinggloed

Heb je van jezelf natuurlijk blond of lichter, kies dan voor de dichtstbijzijnde Herbatint-tint en voeg een klein percentage van een goudkleurige toonkleur toe om je coupe te verrijken met een lichte honinggloed. Als je natuurlijke kleur bijvoorbeeld 8N is, gebruik je 50ml 8N en 10 ml van 8D.

Intensiveer je haarkleur

Is je eigen haarkleur lichtbruin of donkerder, voeg daar dan een beetje koper of mahonie aan toe om op subtiele wijze je haarkleur te intensiveren. Als je natuurlijke tint bijvoorbeeld 4N is, kun je ervoor kiezen om 50ml hiervan te mengen met 10 ml van de kleuren 4R of 4M.

Natuurlijke styling

Nog een extra advies: ga ook in je styling voor puur natuur. Haar dat op natuurlijke wijze is gedroogd en zacht golvend in model valt zonder teveel stylingproducten. Dit versterkt de zachte nuances, helemaal passend in het seizoen dus!

Zelf verven moeilijk? Welnee!

Vind jij je haar kleuren maar lastig? Nergens voor nodig! Bekijk onze instructievideo en voorzie je haar van prachtige lente-nuances.