Lente in de lucht = nieuwe producten!

De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt: lente in de lucht! De lente staat voor nieuw leven, en bij Natusor vieren we de aankomende lente alvast met een aantal nieuwe producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Nieuwe producten:

Golden Naturals Magnesium & Crampbark (60 capsules)

Golden Naturals Magnesium & Crampbark ontspant de spieren en is goed voor de bloedcirculatie. Met magnesium, Ester-C®, OPC uit pijnboomschors extract, en BioPerine®.

Golden Naturals Vitamine D3 druppels (20 ml)

De vloeibare variant van onze vertrouwde Golden Naturals Vitamine D3 25 mcg. Ideaal voor kinderen en moeilijke slikkers. Draagt bij aan het proces van celvernieuwing, is goed voor de spieren en speelt een rol bij de botaanmaak.

Golden Naturals Vitamine B-complex (60 & 180 tabletten)

Golden Naturals Vitamine B-complex is een compleet complex met ruime doseringen van B-vitaminen. Voor een optimale werking zijn deze aangevuld met krachtige hulpstoffen uit voornamelijk natuurlijke bron. Golden Naturals Vitamine B-complex is vrij van allergenen én 100% bioactief. 

Nieuwe producten - maart 2019

Golden Naturals Levertraan 1000 mg (90 softgel capsules)

Golden Naturals Levertraan 1000 mg is een bron van vitamine A (goed voor de slijmvliezen) en vitamine D (goed voor de spieren). Het ondersteunt het immuunsysteem, voedt de huid van binnenuit en draagt bij tot de instandhouding van de normale vochtbalans van de ogen. 

Golden Naturals Menstruatie Formule (60 capsules)

Golden Naturals Menstruatie Formule is een natuurlijk en speciaal samengesteld supplement bij ongemakken vóór en tijdens de menstruatie. Het bevat onder meer ashwagandha, vitex agnus castus extract en ijzer die een normale en regelmatige menstruatie bevorderen. Dit supplement is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik en dankzij de vegetarische capsule ook prima voor vegetariërs.

Vertrouwde producten, nieuwe hoeveelheden:

Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Formule

Nu ook verkrijgbaar in een doosje met 60 softgel capsules.

Golden Naturals Crandophilus

Nu ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 vegetarische maagsapresistente capsules.

Wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!