Lekker blijven bewegen!

Een sterk en soepel lichaam bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van leven. Ouder worden, zware arbeidsomstandigheden, een verkeerde lichaamshouding en zelfs stress kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van spieren en gewrichten. Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Formule is een effectief middel dat doelgericht de spieren en gewrichten soepel houdt.

De groenlipmossel is een bijzonder diertje dat alleen voorkomt in de schone wateren rond Nieuw-Zeeland. Het dankt zijn naam aan de opvallend groene markeringen op de rand van de schelp. Uit de groenlipmossel wordt een lipidenextract gewonnen dat wordt verwerkt in supplementen voor spieren, pezen en gewrichten.

Meervoudig effect

Door toevoeging van wetenschappelijk bewezen nuttige nutriënten zoals vitamine C en vitamine D3 én de hoogwaardige plantenextracten curcumine en zwarte bes is Vloeibare Groenlipmossel Formule een zeer doeltreffend voedingssupplement met een meervoudig effect. Het houdt spieren en gewrichten soepel en zorgt voor de aanmaak en het herstel van kraakbeen. Zo blijf je lekker bewegen, hoe oud je ook bent!