Herbatint is Europees kampioen

Wij zijn trots! Herbatint is namelijk als ‘Best getest’ en ‘Beste koop’ uit de bus gekomen in drie Europese vergelijkend warenonderzoeken. Onafhankelijke consumentenbonden testten tien populaire merken haarkleuringsproducten op diverse eigenschappen en prestaties. Na een zorgvuldige analyse bereikte Herbatint unaniem de eerste positie van de ranglijst.

Herbatint onafhankelijk getest

Uit de testen blijkt dat Herbatint onder meer goed scoort vanwege het gebruik van natuurlijke grondstoffen en biologische kruidenextracten. Daarin onderscheidt Herbatint zich van haarkleuringsproducten van andere merken, waarin wel allergene geuren en hormoon ontregelende stoffen werden aangetroffen. Ook de heldere kleurresultaten, perfecte grijsdekking en het effect op beschadigd haar dragen bij aan de overwinning.

Efficiëntie vind je bij Herbatint

Enkele reacties uit de Europese media:

InSalute is het magazine van Altroconsumo, een Italiaanse associatie voor de bescherming van consumentenrechten op het gebied van fysiek welzijn en gezondheidspreventie. In een artikel over permanente haarkleuringen getiteld Wat smeer jij op je hoofd?, lezen we: “Onze absolute nummer één. Uitstekende kwaliteit, effectief in kleuring en grijsdekking. Bovendien blijft de kleur lang mooi.”

Test Santé in België schrijft naar aanleiding van het onderzoek naar tien van de meest verkochte haarkleuringsproducten in de Belgische markt: “De meeste do it yourself-haarkleuringsmerken zijn efficiënt, maar er is er slechts één uitstekend: Herbatint!”

In Portugal vergeleek consumentenbond Teste Saúde twaalf verschillende permanente haarkleuringen in de markt. Zij beoordelen Herbatint als een van de meest efficiënte en minst agressieve van allemaal: “Een product met heel weinig agressieve ingrediënten dat grijze haren toch gelijkmatig dekt. Het is gemakkelijk aan te brengen en goed bestand tegen wasbeurten.”