Gouden aanwinsten bij Natusor

Innovatie is key bij Natusor. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, want onze leefomgeving en bijkomende behoeftes veranderen continu. Daarom lanceren we regelmatig nieuwe producten of verbeteren we producten uit ons bestaande assortiment. Zodat het altijd voldoet aan de actuele normen en de vraag van de consument. In deze blog vertellen we je graag meer over onze nieuwste en verbeterde producten: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Golden Naturals Collageen Filler

Collageen is een bouwsteen van het lichaam en het belangrijkste eiwit in onze huid. Vanaf het 25e levensjaar maakt ons lichaam minder collageen aan en verliest de huid steeds meer vocht, elasticiteit en stevigheid. Golden Naturals Collageen Filler in tabletvorm werkt van binnenuit: het helpt je huid gezond en glad te houden door ondersteuning van de vochthuishouding en collageenaanmaak.

Golden Naturals Macula & Oog Support

Scherp en goed zien is voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Toch is de verwachting dat de komende 20 à 30 jaar meer dan 300.000 Nederlanders boven de 50 te maken krijgen met droge ogen en slecht(er) zicht. De oorzaak? Maculadegeneratie. Golden Naturals Macula & Oog Support gaat dit proces tegen.

Nieuwe producten - periode 5 2018

Golden Naturals Rode Gist Rijst Formule

Voor mensen die écht iets moeten doen aan hun hoge cholesterol, is Golden Naturals Rode Gist Rijst Formule een goed natuurlijk alternatief voor ‘reguliere’ middelen. Naast rode gist rijst bevat het een hoge dosering plantensterolen en de bioactieve stof Monacoline K, dat bijdraagt tot behoud van een normale cholesterolspiegel. De toegevoegde Co-enzym Q10, meidoorn en knoflook zorgen voor je bloedvaten én het hart.

Golden Naturals Magnesium Citraat 125 mg

Een zeer populair Golden Naturals-product dat in deze verbeterde vorm maar liefst 125 mg elementaire magnesium per dagdosering bevat (voorheen 60 mg). 

Golden Naturals Vocht & Doorbloeding

Deze verbeterde versie bevat een aantal sterkere extracten waardoor het een sneller merkbaar effect heeft.

Golden Naturals Babydophilus Probioticapoeder

Deze verbeterde versie is vrij van venkel en fructo-oligosaccharide (FOS). Hierdoor heeft het een 100% hypoallergene werking en is het geschikt voor zelfs de allergevoeligste baby’tjes.

Wil je meer informatie over één van onze nieuwste producten? Kijk dan eens hieronder. Daar vind je alle producten op een rijtje. Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!