Golden Naturals

Covid-19: Update & maatregelen omtrent corona-uitbraak

Bij Golden Naturals willen we u op elk moment van uitzonderlijke dienst zijn. Oók in bizarre tijden zoals deze, waarin het coronavirus en de bijkomende maatregelen de nodige consequenties hebben voor ons allemaal. Onze missie om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven, is nu relevanter dan ooit.

Lees meer

‘B12-bericht’ UMCG kort door de bocht

‘Ongefundeerd en onnodige stemmingmakerij’. Het nieuwsbericht van dinsdag 21 januari, waarin het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) een onderzoek presenteert waaruit blijkt dat een te hoge concentratie vitamine B12 in het bloed kan leiden tot een groter sterfterisico, levert een storm aan reacties op in de (sociale) media.

Lees meer

Natusor stopt per direct met levering melatonineproducten

Onlangs heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) in een schriftelijk bericht te kennen gegeven dat zij het toezicht intensiveert op producten die meer dan 0,3 mg van het hormoon melatonine bevatten. Aanleiding voor deze intensivering is de vaststelling dat producten met een dagdosering van tenminste 0,3 mg melatonine op farmacologische wijze meerdere fysiologische functies van het menselijk lichaam beïnvloeden.

Lees meer