Een zorgeloze menstruatie

Golden Naturals Menstruatie Formule is een natuurlijk en speciaal samengesteld supplement bij ongemakken vóór en tijdens de menstruatie. Het bevat onder meer ashwagandha, vitex agnus castus extract, en ijzer die een normale en regelmatige menstruatie bevorderen. Dit supplement is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik en dankzij de vegetarische capsule ook prima geschikt voor vegetariërs.

Voor veel vrouwen is ‘de tijd van de maand’ niet echt een fijne periode. Wisselende stemmingen, dat ‘zeurende’ gevoel in je buik en het gebrek aan energie: het kan die dagen behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig is er wat aan te doen. Golden Naturals combineert natuurlijke bestanddelen met specifieke vitaminen en mineralen tot hét perfecte product dat ongemakken vóór en tijdens de menstruatie verlicht.

Goed voor de geestelijke balans

Vitex agnus castus, ook wel bekend als monnikspeper, is een geliefd kruid dat helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus. Bovendien bevordert deze blauwpaarse bloem een normale en regelmatige menstruatie. Ben je vaak prikkelbaar en somber rondom je menstruatie? Golden Naturals Menstruatie Formule bevat naast het bekende saffraan-extract ook rhodiola en ashwaganda: stuk voor stuk krachtige kruiden die bijdragen aan het behoud van een goede geestelijke balans. Magnesium en ijzer geven meer energie. Alles in één capsule!

Heb je vragen over Golden Naturals Menstruatie Formule? Neem dan gerust contact op.