Collageen geeft veerkracht aan je huid van binnenuit!

Een stralende en stevige huid: iedereen wil het. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Diverse externe en inwendige factoren zoals zonlicht, luchtkwaliteit, ouderdom, roken, ziekte en stress zorgen ervoor dat onze huid veroudert. En dat geldt niet alleen voor het gezicht: bij veel vrouwen verslapt ook de huid van hun handen en decolleté. Dankzij de tabletten van Golden Naturals Collageen Filler is een mooie en stevige huid gelukkig weer mogelijk!

Wat is collageen?

Collageen is een bouwsteen van het lichaam en het belangrijkste eiwit in onze huid. Het ondersteunt het vernieuwingsproces en houdt de huid stevig en soepel. Vanaf het 25e levensjaar maakt ons lichaam minder collageen aan en verliest de huid steeds meer vocht. Dit zorgt voor verminderde elasticiteit en stevigheid. Golden Naturals Collageen Filler is een rijk en doeltreffend product dat helpt je huid gezond en glad te houden door ondersteuning van de vochthuishouding en collageenaanmaak.

Effect van binnenuit

Iedereen kent wel de traditionele commercials waarin antirimpelcrèmes met collageen worden aangeprezen. Maar collageen moet je juist ínnemen. Het effect van Golden Naturals Collageen Filler in tabletvorm komt van binnenuit, waardoor het veel effectiever is dan crèmes. Het bevat collageen BioCell II®, dat zich 300 keer beter hecht aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die zorgt voor de hydratatie van de huid. Door toevoeging van extra hyaluronzuur krijgt de huid meer volume en gaat er steviger en gladder uitzien.

Snel zichtbaar resultaat

Naast collageen en hyaluronzuur bevat Golden Naturals Collageen Filler essentiële micro-voedingsstoffen zoals L-cysteine, vitamine C en astaxantine die de huid van binnenuit voeden. Deze stoffen stimuleren de collageenaanmaak, zodat de huid haar oorspronkelijke structuur en elasticiteit weer terugkrijgt. Rimpels en zichtbare lijnen in het gezicht worden snel gladder en zachter. Binnen 20 dagen is het eerste resultaat al zichtbaar!