Blijf op de been met Zware & Vermoeide Benen!

Golden Naturals Zware & Vermoeide Benen is een uniek product dat de doorbloeding in je benen bevordert. Een product met onder meer witte paardenkastanje, stekelige muizedoorn en druivenpitextract. Dit supplement is voor regelmatig en langdurig gebruik en ook geschikt voor vegetariërs.

Steeds meer mensen hebben een beroep waarbij ze langdurig in dezelfde houding zitten. Of ze zijn door hun gevorderde leeftijd minder mobiel geworden. Dit kan de bloedcirculatie in je benen beïnvloeden, omdat je bloedvaten en aderkleppen extra hard moeten werken. Daardoor kunnen je benen zwaar of vermoeid aanvoelen. Regelmatige en gevarieerde beweging zoals (hard)lopen, fietsen of traplopen kan helpen om je doorbloeding op gang te houden. Ook een (natuurlijk) supplement kan bijdragen aan een gezonde bloedsomloop.

Natuurlijke bestanddelen
Golden Naturals Zware & Vermoeide Benen bevat een combinatie van diverse natuurlijke bestanddelen, waaronder witte paardenkastanje, stekelige muizedoorn, Gelderse roos, Aziatische waternavel en druivenpitextract. Stekelige muizedoorn en druivenpitextract bevorderen de bloedcirculatie in je benen. Bovendien helpt druivenpitextract bij het gevoel van zware en vermoeide benen. Vitamine C is gunstig voor elastische aderen.