Blaas je haar(kleur) nieuw leven in!

‘Crazy hair’ na de zomervakantie? Geen zorgen, er is wat aan te doen! Met de kleurtips van Herbatints Master Colorists blaas je je coupe nieuw leven in!

Gekleurd haar heeft intensievere zorg nodig dan natuurlijk haar, zeker na dagen met zon, zee en zwembad. Om je haar weer een levendige look te geven, heeft Herbatint dé oplossing: een kleurbad. Voor je haarwortels kies je voor je vertrouwde tint, terwijl je op de langere haarstrengen en -punten een andere toonkleur aanbrengt. Neigt je natuurlijke haarkleur bijvoorbeeld naar bruin, maar is het tijdens de zomer (te) licht geworden? Volg dan het volgende stappenplan.

Voor een natuurlijke en frisse look

Kies voor de haarwortels de bruine tint die je normaal gebruikt. Voor de rest van je haar kies je een N-kleur die één of twee tinten lichter is dan de kleur van je wortels. Als je normaal bijvoorbeeld 7N (Blonde) gebruikt, kies dan nu 8N (Light Blonde) of 9N (Honey Blonde). Op je haarstrengen en -punten hoef je de haarverf maar 20 minuten in te laten werken.

Voor een warme en levendige look

Kies voor de haarwortels je vertrouwde tint. Voor de rest van je haar kies je voor een D- of R-tint die één of twee tinten lichter is dan de haarkleur op je wortels. Als je normaal bijvoorbeeld 6N (Dark Blonde) gebruikt, kun je nu kiezen voor 7D (Golden Blonde) of 8D (Light Golden Blonde). Wil je liever een R-tint, dan kun je gaan voor 7R (Copper Blonde) of 8R (Light Copper Blonde). Ook in dit geval hoeft de haarkleuring op je haarstrengen en -punten maar 20 minuten in te werken.

Kleurrijk assortiment

Staat jouw gewenste haarkleur er niet tussen? Kijk dan snel naar het hele assortiment van Herbatint. Met 36 kleuren zit er vast een geschikte tint voor jou tussen! Wil je meer informatie over het kleuren van je haar of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!