Maaike Janse

Hoe magnesium bijdraagt aan een energieker leven

Zoek je naar meer energie in je dagelijks leven? Ontdek de kracht van magnesium, het essentiële mineraal dat de sleutel kan zijn tot jouw vitaliteit. In deze blog duiken we in de wonderen van magnesium: hoe het je energieniveaus verhoogt, welke voedingsmiddelen rijk zijn aan dit mineraal en tips voor een magnesiumrijke levensstijl. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een energieker leven met onze inzichten. Jouw energieboost begint hier!

Lees meer

NIEUW: Vitamine B12 3000 mcg met drie natuurlijke vormen van B12

Golden Naturals voegt een nieuw product toe aan de vitamine B12-serie: Vitamine B12 3000 mcg. Een toegankelijke en gunstig geprijsde ‘in-betweener’ samengesteld uit drie natuurlijke vormen van vitamine B12: methylcobalamine, adenosylcobalamine en hydroxocobalamine. Naast de ‘onderhoudsdosering’ met 1000 mcg en de hoog gedoseerde 6000 mcg biedt deze introductie meer keuzevrijheid in B12-producten. In deze blog vertellen we je meer!

Lees meer

Soepel door de overgang? Het kan!

De overgang is het begin van een nieuwe levensfase en duurt gemiddeld 5 tot 10 jaar. Het vrouwelijk lichaam laat de vruchtbare periode achter zich en maakt ruimte voor een nieuwe hormoonbalans. Voor sommige vrouwen is dit een confronterende, lastige periode. De veranderende hormonen kunnen zorgen voor overgangsverschijnselen, zowel lichamelijk als mentaal. De capsules van Golden Naturals Overgang Support bevatten onder meer salie en zilverkaars. Deze bestanddelen helpen bij overgangsverschijnselen. In deze blog vertellen we je meer over dit product.

Lees meer