Activeer de natuurlijke energie in je lichaam!

Een oppepper nodig? Een gebrek aan energie kan je (kwaliteit van) leven sterk beïnvloeden. Gelukkig is er wel iets aan te doen met Golden Naturals More Energy!

De sleutel tot meer energie

Golden Naturals gaat bij de ontwikkeling van haar producten altijd een stapje verder in de bevordering van gezondheid en vitaliteit. Andere energieformules bevatten vaak maar 1 of 2 nuttige bestanddelen. Golden Naturals heeft bewust gekozen voor een zeer uitgekiende en rijke samenstelling die door de wetenschap wordt onderbouwd. Naast de overvloed aan effectieve bestanddelen zijn wij op zoek gegaan naar nutriënten die de opneembaarheid en werkzaamheid bevorderen. More Energy houdt je energie en vitaliteit de hele dag op peil. En dat voel je!

Uitgekiende en rijke samenstelling

Golden Naturals More Energy bevat een veelzijdig palet aan vitaminen, mineralen en nutriënten. Riboflavine (vit. B2), niacine (vit. B3), pantotheenzuur (vit. B5), vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, ijzer en magnesium dragen bij tot vermindering van vermoeidheid. Thiamine (vit. B1), riboflavine (vit. B2), niacine (vit. B3), pantotheenzuur (vit. B5), vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, ijzer, jodium, magnesium en mangaan activeren de natuurlijke energie in het lichaam. Zink draagt bij tot behoud van een normale hormoonhuishouding.