100% bioactief: Golden Naturals Vitamine B-complex

Vitaminen spelen een grote rol bij de groei, herstel en het goed functioneren van ons lichaam. Elke vitamine heeft z'n eigen rol in specifieke lichaamsprocessen en draagt op die manier bij aan de gezondheid. Zo is vitamine D bijvoorbeeld belangrijk om je botten sterk te houden en helpt vitamine C je weerstand een handje. Vitamine B is belangrijk voor tál van lichaamsfuncties. Golden Naturals Vitamine B-complex is een optimaal opneembare samenstelling waardoor je met één tablet alle benodigde B-vitaminen binnen krijgt.

Eén compleet complex

Golden Naturals Vitamine B-complex is een compleet complex met ruime doseringen van B-vitaminen. Voor een optimale werking zijn deze aangevuld met krachtige hulpstoffen uit voornamelijk natuurlijke bron. Golden Naturals Vitamine B-complex is vrij van allergenen én 100% bioactief. Het voordeel van een bioactieve vorm is dat het lichaam de vitaminen direct kan opnemen, waardoor de nuttige stoffen snel effectief zijn.

Waarom een B-complex?

Bovendien zijn het vaak B-vitaminen in dezelfde vorm zoals ze van nature in voeding voorkomen. Het is slim om te kiezen voor een B-complex, omdat B-vitaminen op vele manieren samenwerken en elkaars effect versterken. Kies voor een B-complex bij verhoogde vitamine B-behoefte door bijvoorbeeld een onevenwichtig voedingspatroon, vermoeidheid, stress of medicijngebruik. Vrij van allergenen én geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Heb je nog vragen over Golden Naturals Vitamine B-complex? Neem dan gerust contact met ons op. Wist je dat je ons tijdens openingstijden ook aan kunt spreken op de chat? Deze vind je rechtsonder aan de pagina's van deze website.